Preste Passat v dechtu je kult a vrchol osobneho uspechu

To není k smíchu, tak to jeSnowman000 píše:Preste Passat v dechtu je kult a vrchol osobneho uspechu
Ahoj, o 320D, 320i či 328i jsem také uvažovalSnowman000 píše:Pamatam, ked som toho Passata este mal...vsetci mi ho zavideli, len ja ho nemusel, mne furt na nom cosi vadilo...teraz s benzinovou E46? Vsetci sa ma snazia presvedcit, ake naprd auto som si kupil a ake genialne som predal...takmer nik nechape, okrem par fakt petrolheadov...
Preste Passat v dechtu je kult a vrchol osobneho uspechu
myslím že uvedené zápory dost přeceňuješ - nafta se kupuje stejně jako benzín u pump, dochlazovat po větší zátěži by se měl každý motor nejen TD, diesel v pořádku v zimě naskakuje také bez problémů a řadit musíš i u benzínu.Jenyk píše:...Pořád se oháníš spotřebou, hoď si náklady na auto do tabulky. Začni poklesem ceny, pojistkou, gumami, servisem. Já to dělávám a rozdíl v ceně paliva je v poorvnání s ostatními poměrně nepodstatná položka. Když navíc vezmu v úvahu kravál nafťáku, potřebu pořád řadit, starost o to kde vezmu naftu a jestli mi neodejdou vstřiky, jestli jsem dochladil turbo, jestli v zimě naskočí, tak mi obliba naftových aut nejde na rozum. Vítězství maketingu nad zdravým rozumem. Na druhou stranu benzíny jsou levné a to vítám