Ahoj všichni.
Nikde jsem tu nenašel žádné téma o detektorech policejních radarů (pouze o nich, protože rušičky jsou nelegální). Co kdybychom si o nich povídali. Je na tomto poli něco nového?
pavproch píše:1. STiR CZ, 2011, součást předprodejní přípravy u prodejce (CarTec, prý je to od antiradary.net)
2. cca 35k
3. za rok provozu v pásmu Ka ani jeden (nepočítám-li stacionární zdroje rušení v okolí UH - Ramet), Laser - mnohokráte - odraz od sluníčka+ semtam falešný Laser poplach rušením v drátech při klaksonu (prý vada montáže)
4. K band vypnutý
5. Ka band: zepředu 300 až 600m podle podmínek, zezadu 100-300m
6. cca 400m (za ten rok jsem měl jedinkrát tu čest s laserem)
7. asi 3x spot check: prozatím žádná reakce (nevím, ale jestli si benga všimly)
8. 50x ? - nepočítám to...
9. prozatím nula
AntiRadary.cz píše:Podobné téma tady existuje již od 16.02.2011, kdy jsem jej založil: viewtopic.php?f=16&t=12. Vy o něm ale přece víte, jelikož jste tam celou dobu aktivně přispíval.mafel píše:Ahoj všichni.
Nikde jsem tu nenašel žádné téma o detektorech policejních radarů (pouze o nich, protože rušičky jsou nelegální).
AntiRadary.cz píše:Beny9700: Lepší by bylo vyřešit ty dohady a pokračovat ve starém vlákně. Taková anketa je příliš úzce zaměřena, hodně lidí antiradar zatím nemá, jenom o něm začíná uvažovat a jejich dotazy celé vlákno postupně rozmělní. Takhle striktně formulováno by to mělo smysl jako dodatkové vlákno k hlavnímu vláknu o antiradarech a mohlo by se pak jmenovat "Vlastní zkušenosti s detektory policejních radarů".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků