Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
Tím příjdeš o Suchý vrch. Když už tuhle trasu, tak doporučuji si sjet http://goo.gl/HQ14M , je tam nový povrch, ale široké to moc není. A v Bartošovicích přejet most do PL, a tam pak na sever, kde je 7 km parádní široké cesty, kde se to dá fakt kalit a není tam vůbec žádný provoz, začíná tady http://mapy.cz/#x=16.562015&y=50.165202&z=17&l=15

okolo Pastvin znám desítky kilometrů naprosto výborných silnic 
z mladkova do Bartošovic to má jednu nevýhodu, je tam spousta turistů a cyklistů Silnice jinak perfektní, ne nadarmo jsem si tam couvl jednou do lesa
 Silnice jinak perfektní, ne nadarmo jsem si tam couvl jednou do lesa  
Jezdím vcelku často tuto trasu http://g.co/maps/h4g7u

z mladkova do Bartošovic to má jednu nevýhodu, je tam spousta turistů a cyklistů
Jezdím vcelku často tuto trasu http://g.co/maps/h4g7u
SSS - vdechne tě do života
Přes Sucháč nejezdím kvuli provozu. Přes pastviny je novej povrch a bez provozu, to se dá slušně valit 

průběžná zpráva z dnešní služebky:
II/431 Vyškov-Bučovice = fajne poježděníčko....

II/431 Vyškov-Bučovice = fajne poježděníčko....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
je to tak 

V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ja se dnes krasne svezl po ranu v buchlovskych 
kazdopadne dnes klobouk dolu pred ridicem octavie combi 1,6 tdi se kterym jsem se nahanel od Malinek az po Trencin... samozrejme jsem byl rychlejsi, ale s dost vyraznym nasazenim a hlavne v pomalejsich pasazich jsem absolutne nechapal jakou pilu muze clovek jet s tak sracskym autem

kazdopadne dnes klobouk dolu pred ridicem octavie combi 1,6 tdi se kterym jsem se nahanel od Malinek az po Trencin... samozrejme jsem byl rychlejsi, ale s dost vyraznym nasazenim a hlavne v pomalejsich pasazich jsem absolutne nechapal jakou pilu muze clovek jet s tak sracskym autem

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
						Mini Cooper JCW

fčíl vpodvečer úplně bez provozu: II/152+II/408 z Nové Bystřice do ZN..... oooooooaaaaaachhhh, to sem si zařádil nebo zařadil nebo zařídíl?!?!.... to je jedno, bylo to fajne.....

...a asi sem se stím moc nemazlil, tenhle úsek odhadem s průměrem okolo 16-18 litrů..... aji tak nějak celkově neska se mi dařilo produkovat CO2 - před obědem sem vzal doplna a do večera tam zas byla sahara (právě sem tam nalil skoro 62 litrů), přičemž na tachu přibylo jen 440 kilometrů.....

Lipník nad Bečvou - II/437 - Ratiboř je za 1*  

- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
souhlas 

K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
						WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ditto, roomster vs. moje brambora neska poránu z Velkých Karlovic na Trojačku..... ty woe, ten to řezal.....až v těch serpentinách u hotelu horal mu pochyběly kobylky pod kapotou....Bond007 píše:kazdopadne dnes klobouk dolu pred ridicem octavie combi 1,6 tdi se kterym jsem se nahanel od Malinek az po Trencin... samozrejme jsem byl rychlejsi, ale s dost vyraznym nasazenim a hlavne v pomalejsich pasazich jsem absolutne nechapal jakou pilu muze clovek jet s tak sracskym autem