Tuhle trapnou výmluvu můžeš uplatnit téměř u každého zastavení. Tuším ji užil i ten řidič Toyoty, kterého "honily" dva Passaty na hradecké dálnici...Jacík píše:Ale jak víš, že motorkář neuposlechl výzvu? Co když jen jeli za ním, změřili ho, pustili majáky, ale on o nich nevěděl?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud o nich motorkář nevěděl, tak má asi špatný sluch nebo zrak a měl by přijít o zdravotní způsobilost k řízení motorových vozidel.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To musí nutně člověk střílet a házet granáty, aby byl společensky nebezpečný??pavproch píše:taky si myslím, že v tomto a podobných případech, kdy ujíždějící přestupce zjevně kolem sebe nestřílí a neháže granáty a je zjevně rychlejší/hbitější, by si poliši neměli hrát na Simíra aspol
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jacík: srovnávat mne ale s tímto kokotem - tos mne trošku nasral

ultima ratio píše:Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Bobe, já řeším to, že vytrháváš slova z kontextu a vkládáš mi do úst to, co jsem neřekl (nenapsal), to přece vůbec nesouvísí s pohledem civila na taktiku pronásledování, tak to nezamotávej 

- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jednou trapná výmluva, podruhé třeba reálná záležitost. U motorkáře, kterej se nekoukne do zrcátka a v uších třeba má sluchátka s hudbou by se tomu dalo i věřitřidičBOB píše:Tuhle trapnou výmluvu můžeš uplatnit téměř u každého zastavení. Tuším ji užil i ten řidič Toyoty, kterého "honily" dva Passaty na hradecké dálnici...Jacík píše:Ale jak víš, že motorkář neuposlechl výzvu? Co když jen jeli za ním, změřili ho, pustili majáky, ale on o nich nevěděl?

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
každý si Tvá slova může vykládat jinak...a já, jako člověk, který také kdysi sloužil, jsem si je vyložil tak, jak jsem policejní práci přímo nesnášel - dělat, že se nic nestalo nebo si do toho nechat kecat od lidí, kteří o policejní práci věděli akorát z televize ( a sem patří i TV reportéři a novináři).
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A to byl tak trochu záměr. Myslíš, že mě nenasralo, když vytrhneš jedno slovo z několika vět a na jeho základě pak stavíš? To se prostě nedělářidičBOB píše:Jacík: srovnávat mne ale s tímto kokotem - tos mne trošku nasral![]()
![]()
![]()
ultima ratio píše:Janoušek kolem sebe také neházel granáty, kdyby mu ta vietnamka neskočila na semaforu před auto, tak by ji nepřejel, měli ho nechat také ujet?

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To by asi nejel stylem, kterým jel, že?Jacík píše:Jednou trapná výmluva, podruhé třeba reálná záležitost. U motorkáře, kterej se nekoukne do zrcátka a v uších třeba má sluchátka s hudbou by se tomu dalo i věřit

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW