Nevím zda mě admin smaže za poskytnutí těchto informací "?" ale pokud ne tak díky za schovívavost a hezký den...no vlastně spíš večer
Tip

Tip

Užitečné stránky pro prodej aut - rallye auta -i nákladní  [url=http://***.cz]***.cz[/url]  pokud něco scháníte na svého miláčka tak můžete využít 

Nevím zda mě admin smaže za poskytnutí těchto informací "?" ale pokud ne tak díky za schovívavost a hezký den...no vlastně spíš večer

- Jacík
 - Pan Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

Re: Tip
Jako poskytnutí informací by to šlo považovat, kdybys tady byl registrivanej X měsíců a měl tady alespoň X desítek postů. Ale takhle je to velmi trapný pokus o reklamu. Doufám, že Ti to admin co nejdřív zamkne a dá Ti BAN  

Ok. Zda tu jsem x měsíců nezávisí na tom že jsem x měsíců pracoval pro to aby si lidi mohli mezi sebou třeba za pár kaček sehnat něco -co se na auta hodí a nemuseli hned platit tisíce korun zbytečně.
Ale v pohodě
 chápu to i z Vaší strany a v jistém ohledu máte pravdu.

Ale v pohodě
Máte pravdu. Za reklamu se platí. Nemyslel jsem že Vás to tolik pohorší. Třeba někdy využijete zdarma a rád možnost pochlubit se co scháníte nebo opačně 
 Jak se to říká -podle příspěvků jste služebně starší takže skláním hlavu dolů  

Peta.

Peta.