Ojete sportaky - zajimave nabidky
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
akorát má poháněnu špatnou nápravu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Když to má changer na CD v kufru, tak je to okExFun píše:Snowman000 píše:To mmira: Este sa hlada zaujimava 330cina?
Co tato? http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/330 ... 33791.html![]()
Ak je vsetko v tom inzerate pravda...má to ještě rádio na kazety ... old school jak prase

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Úplně nejlepší oldschool je základní verze rádia v preFL 1er, ta je úplně bez mechaniky... 

eeee, skutečná odlschool je tohle:

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A neni to jedno?vasco píše:Úplně nejlepší oldschool je základní verze rádia v preFL 1er, ta je úplně bez mechaniky...

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 

Já mám v autě kazetu Kelly Family

Ain´t nobody got time for that
hmmm, dostatocne oldschool ?

Trocha k veci, kolega z chorvatska sa pyta aky je dopyt v nasich koncinach po Porsche Cayman S cca 2006/7 pod 100kkm. Je to na IT znackach ale v Zahrebe, dobrovolne vyrovnanie medzinarodneho manzelsta, na inzeraty moc ist nemoze. A zas majitelka moc nema srdce ho predat chorvatom
to su tie citove vztahy k autam. Akurat neni nan vyuzitie, zas celu zimu stalo v garazi.

Trocha k veci, kolega z chorvatska sa pyta aky je dopyt v nasich koncinach po Porsche Cayman S cca 2006/7 pod 100kkm. Je to na IT znackach ale v Zahrebe, dobrovolne vyrovnanie medzinarodneho manzelsta, na inzeraty moc ist nemoze. A zas majitelka moc nema srdce ho predat chorvatom

Byt mi to trha srdce neskutecnym zpusobem, ze by to snad mohl koupit nekdo jiny, presto jsem kamarad a podelim se s vami.
Aktualne v Brne na prodej krasna 130i, ktera aspon podle popisu disponuje vsim dulezitym (preFL, M-paket,...), navic se zajimavym najezdem a jeste zajimavejsi cenou
vice zde: http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... 1335211663
Aktualne v Brne na prodej krasna 130i, ktera aspon podle popisu disponuje vsim dulezitym (preFL, M-paket,...), navic se zajimavym najezdem a jeste zajimavejsi cenou

vice zde: http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... 1335211663
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.