Promiň, ale takovýho blázna tady těžko najdeš...
 Promiň, ale takovýho blázna tady těžko najdeš... Jak už tady padlo, je tu sice malá pravděpodobnost, že je to opravdu tak dobrá nabídka, na jakou to vypadá, ale na takových 90% je to stejný podraz, jakých je v českých bazarech plno.

Ano, přijde mi to tak, protože auto, o kterém někdo řekne, že 200tis. km by mělo vydržet, může koupit jedině blbec a to ty snad nejsipropeler píše:To Jacik: Prijde ti to tak?! Ze si delam srandu. Nech si to pro nekoho jinyho frajere.

Myslim, ze z nas dvou pises ty jako chytrolin. Nebo jses snad blbec? To snad ne.
  Myslim, ze z nas dvou pises ty jako chytrolin. Nebo jses snad blbec? To snad ne.   

Nebo i na tuhle činnost potřebuješ asistenta, stejně jako na výběr auta? Můj první post nebyl mimo téma a potom jsem jen odpovídal na tvůj dotaz
 Nebo i na tuhle činnost potřebuješ asistenta, stejně jako na výběr auta? Můj první post nebyl mimo téma a potom jsem jen odpovídal na tvůj dotaz 

To jsem nikde nenapsal, ale lidi si kupují dieslové motory proto, že předpokládají nájezd více než 20 000km ročně, tedy v roce 2006 tomu tak ještě bylo, dneska jsou důvody jiné...propeler píše:To Jacik: Prijde ti to tak?! Ze si delam srandu. Nech si to pro nekoho jinyho frajere.
To Slawall: Cili toto je automaticky taky "sluzebak"., vid? Nebo co za konkretni smysl ma tahle informace?
 V tomhle bych si urcite nechal poradit, nebo vysvetlit. Podle VIN je vsak toto konkretni auto PD.
  V tomhle bych si urcite nechal poradit, nebo vysvetlit. Podle VIN je vsak toto konkretni auto PD.
asi bys Google mel pouzit nejdrive sam a overit si, kdy naposled VW vyrabel motor s neprimym vstrikovanim nafty. PD jsou samo motory s primym vstrikem, vizMiN píše:PD = Pumpe-Düse (čerpadlo-tryska) = starší technologie naftových motorů Volksvagen = nepřímý vstřik nafty
Jakékoli detaily není problém vyhledat. Google pomůže.