Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

ultima ratio píše:Za chvíli budete muset znovu rozšiřovat seznamy. ;)
Co to zase plácáš?? Dyť ta auta už pár týdnu jezdí :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Praha, Českobrodská MP Ramer

P.S.: Během natáčení této ukázky nebyla využita žádná technologie ze stíhačky.......
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Proklatě blízko Praze :D
...pirát přítomen!
Přílohy
R36 + pirát u Chodova.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Ostrava, Varenská ulice směr Futurum měří PČR s trojnožkou, vybírat to budou asi hned u radaru, protože nikde dál hlídka nebyla a u trojnožky byli tři příslušníci.
2.016V 99kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MP Praha trošku změnila působiště...ale zase nasměrovala hlavu tak, že jsem musel málem až do Přílep, abych zjistil, kam jim to až září #:-s

No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

MP Brno ramer na trojnožce

vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak se chci zeptat... Včera na R35 u Velkého Újezdu na sjezdu na Potštát kostil Passat bílou M3 E92 s pražskou značkou, projel jsem, když už to zrovna balili, načež kolem mě prohučela 750i, takže Passat hned za ní, no ale ta M3, kterou chvilku předtím pokutovali, tak se rozhodla si zazávodit s nimi :-D Zkusil jsem to za nima rozjet, ať vím, co se děje a imho jeli všichni tři tak 220 a víc, já jel dvě kila a ujížděli mi :-) Tu 750i si samozřejmě kluci z Passatu před Olympií odstavili, M3 pokračovala dál, tak mě tak napadlo, jestli to ze strany M3 byla jen provokace, že se toho Passatu při stíhání sedmičky držela, nebo to byli kámoši, nebo jak to vlastně chodí, když už člověka zpokutují, jestli už pak na něj kašlou.

A asi už tady taková zásadní informace proběhla, ale jak je to z právního hlediska, když se ten passat řítí 200-250 po dálnici bez majáků? Vše legální?
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

já zase nechápu tohle, passat jede 218 a podle mého ta X6 tolik nejela, buď se mi to zdá ale pašík se podle mě přibližoval.

http://zpravy.idnes.cz/kradez-luxusniho ... zpravy_dmk
SSS - vdechne tě do života
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Moucha píše:já zase nechápu tohle, passat jede 218 a podle mého ta X6 tolik nejela, buď se mi to zdá ale pašík se podle mě přibližoval.

http://zpravy.idnes.cz/kradez-luxusniho ... zpravy_dmk
Jakej Pašík?? Tam žádný Pašík nikde nefiguruje \m/
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše:Tak se chci zeptat... Včera na R35 u Velkého Újezdu na sjezdu na Potštát kostil Passat bílou M3 E92 s pražskou značkou, projel jsem, když už to zrovna balili, načež kolem mě prohučela 750i, takže Passat hned za ní, no ale ta M3, kterou chvilku předtím pokutovali, tak se rozhodla si zazávodit s nimi :-D Zkusil jsem to za nima rozjet, ať vím, co se děje a imho jeli všichni tři tak 220 a víc, já jel dvě kila a ujížděli mi :-) Tu 750i si samozřejmě kluci z Passatu před Olympií odstavili, M3 pokračovala dál, tak mě tak napadlo, jestli to ze strany M3 byla jen provokace, že se toho Passatu při stíhání sedmičky držela, nebo to byli kámoši, nebo jak to vlastně chodí, když už člověka zpokutují, jestli už pak na něj kašlou.
Tu bílou M3 mohla hlídka kostit za cokoliv... Passat může pořizovat záznam o překročení rychlosti pouze jednoho vozu, čili pouze jednou kamerou. Takže pokud jeli za 750i, auto za nima může v podstatě jet, kolik chce...pokud se operátor v Passatu nerozhodne, že 750i nedojede a začne pořizovat záznam ze zadní kamery :-)

vasco píše:A asi už tady taková zásadní informace proběhla, ale jak je to z právního hlediska, když se ten passat řítí 200-250 po dálnici bez majáků? Vše legální?
Vše je v pořádku. Vozidla Passat nemusejí používat k výkonu služby výstražná světelná nebo zvuková znamení, protože se jedná o skrytý dohled.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět