Co to zase plácáš?? Dyť ta auta už pár týdnu jezdíultima ratio píše:Za chvíli budete muset znovu rozšiřovat seznamy.![]()

Moderátor: řidičBOB
Co to zase plácáš?? Dyť ta auta už pár týdnu jezdíultima ratio píše:Za chvíli budete muset znovu rozšiřovat seznamy.![]()
Jakej Pašík?? Tam žádný Pašík nikde nefigurujeMoucha píše:já zase nechápu tohle, passat jede 218 a podle mého ta X6 tolik nejela, buď se mi to zdá ale pašík se podle mě přibližoval.
http://zpravy.idnes.cz/kradez-luxusniho ... zpravy_dmk
Tu bílou M3 mohla hlídka kostit za cokoliv... Passat může pořizovat záznam o překročení rychlosti pouze jednoho vozu, čili pouze jednou kamerou. Takže pokud jeli za 750i, auto za nima může v podstatě jet, kolik chce...pokud se operátor v Passatu nerozhodne, že 750i nedojede a začne pořizovat záznam ze zadní kameryvasco píše:Tak se chci zeptat... Včera na R35 u Velkého Újezdu na sjezdu na Potštát kostil Passat bílou M3 E92 s pražskou značkou, projel jsem, když už to zrovna balili, načež kolem mě prohučela 750i, takže Passat hned za ní, no ale ta M3, kterou chvilku předtím pokutovali, tak se rozhodla si zazávodit s nimiZkusil jsem to za nima rozjet, ať vím, co se děje a imho jeli všichni tři tak 220 a víc, já jel dvě kila a ujížděli mi
Tu 750i si samozřejmě kluci z Passatu před Olympií odstavili, M3 pokračovala dál, tak mě tak napadlo, jestli to ze strany M3 byla jen provokace, že se toho Passatu při stíhání sedmičky držela, nebo to byli kámoši, nebo jak to vlastně chodí, když už člověka zpokutují, jestli už pak na něj kašlou.
Vše je v pořádku. Vozidla Passat nemusejí používat k výkonu služby výstražná světelná nebo zvuková znamení, protože se jedná o skrytý dohled.vasco píše:A asi už tady taková zásadní informace proběhla, ale jak je to z právního hlediska, když se ten passat řítí 200-250 po dálnici bez majáků? Vše legální?