Otázka zněla, jak je na tom Stinger s odolností proti FP ve velkých městech, jako je BA/Pha.
AntiRadary.cz
Expert
c) Vynikající! Po Praze a Bratislavě ŽÁDNÝ poplach a za celou dobu testování, co se Stingerem jezdím, jsem měl snad 2 poplachy, o kterých ale dosud nevím, jestli byly falešné nebo někde poblíž byl policejní radar, viz. můj příspěvek o náhlém "zbláznění se" Stingeru v kanceláři, když na paralelní ulici o 500 m dál měřila policejní Octavia!
Navíc, u DSI Computer lze i plynule nastavit citlivost na každé z radarových pásem, takže není problém odfiltrovat úplně všechny falešné poplachy a zachovat přitom více než dostatečnou citlivost na radary.
Tak teď nevím, jestli si špatně nevysvětluji význam slova ŽÁDNÝ Ještě mne napadlo, jestli naproti u Globusu neměřila policejní Octavia
zatím jsem opravdu nepotkal člověka, který by neřekl, že ten zvuk je děsnej...ale podle mne je to o zvyku, protože všichni mají zažitý zvuk Belů nebo Valentine V1.
Já jsem neutrální vůči zvuku a myslím, že to je to nejmenší, co by mi na tom detektoru za 50.000,- vadilo