Menšinový koutek
-
- Pan Řidič
Re: Menšinový koutek
žeby Ed Fagan v sukních?ExFun píše:Samkovou berou vážně jen popletená média.

Niko nadžanel ko kerdža
jako právo na obhajobu má každý, cikány nevyjímaje, ale tyhle americký móresy s mediálně hysterickejma monstrprocesama ala O.J.Simpson se mi hnusí
a když už si hrát na ameriku tak tedy se vším všudy i s velkou porotou, jejíž názor je rozhodující ........to by potom ale spousta těhle procesů dopadla úplně jinak než si představuje soudruh Rychetský a ostatní multikulti milci 

Niko nadžanel ko kerdža
Někde jsem slyšel, že blázen je ten, kdo opakuje stejnou věc a doufá, že dopadne jinak než dopadla před tím. Vzhledem k tomu, že míšení kultur a náboženství v historii vždy skončilo průserem a multikulti doufají, že teď to dopadne jinak....
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
mě na celym tom multikulti fanatismu nejde do hlavy jediná věc. Vážně jsou všichni ti zastánci tak blbí a tak slepí, že nechtěj vidět historická fakta, že to nikdy nefungovalo a fungovat nemůže ani nebude, nebo se prostě jen snažej vytřískat politickej a společenskej kapitál na celym tom aktutálním multikulti trendu a nadšení? 

Niko nadžanel ko kerdža
Myslím, že "jen" špatně pochopili melting pot v USA.
USA jsou národem přistěhovalců takže tam ono, dle mého správné, "Shape up or ship out" funguje jinak než v zemích se staletími tradic.
USA jsou národem přistěhovalců takže tam ono, dle mého správné, "Shape up or ship out" funguje jinak než v zemích se staletími tradic.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
no myslím, že i amíci měli původně a ještě nedávno taky trochu jiný představy ......... nciméně teď když zjistili, že bílý už jsou etnickou menšinou je pozdě bycha honiti 

Niko nadžanel ko kerdža
hmm. Ale možná to má hlubší kořeny. Multikulti jsou většinou levičáci, co kladkou důraz na stát a ne na jedince a levičáci jsou řízeni vizí, že si jsou všichni rovni a všechno je všech. Do tohoto zvrhlého postoje multikulti pohled zapadá. Stejně tak ambicíózní levičáci chtějí být ti rovnější a world government ( new world order) je jejich modla. Aby se world government mohl ustavit, budou potřebovat podporu po světě a tam se boj za "menšiny" bude hodit jako ukázka vstřícnosti.
Podle mě je multikulti jen symptom.
Podle mě je multikulti jen symptom.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Zrovna, že ty to nechápeš.Pickuper píše:mě na celym tom multikulti fanatismu nejde do hlavy jediná věc. Vážně jsou všichni ti zastánci tak blbí a tak slepí, že nechtěj vidět historická fakta, že to nikdy nefungovalo a fungovat nemůže ani nebude, nebo se prostě jen snažej vytřískat politickej a společenskej kapitál na celym tom aktutálním multikulti trendu a nadšení?