Telefonologie
Re: Telefonologie
v com je lepsie LG ako Samsung? Ja som ich mal v ruke, sice galaxy SII a samsung mi prisiel rychlejsi a z lepsich materialov.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Kdysis tvrdíval něco jiného. 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
LG ma mizernou SW podporu, chce ho to okorenit ... pak by mel byt fajn. Black by mel byt tento tydne pro sestru doma, sem zvedavej 

V mobilech. Kdysi jsem měl v srdci lásku. Teď je tam jen nenávist. Zítra se možná vše stane minulostí. Zdraví je v hájiVolivovej volej píše:Kdysis tvrdíval něco jiného.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Asi v ničem, ale neni ani horší nějak. Jen je mi prostě sympatičtější.quasimoto píše:v com je lepsie LG ako Samsung? Ja som ich mal v ruke, sice galaxy SII a samsung mi prisiel rychlejsi a z lepsich materialov.
TSs
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mně přijdou oba na jedno brdo. Hlavně kdysi v éře stříbrných véček se na korejském poli vzájemně osočovali, kdo od koho kopíruje, tak byli oba stejní. 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Se mě LG líp ovládá. Přecejenom je to menu a i zbytek řešenej podobně jako HTC, akorát na výrazně nižšim levlu. 

TSs
Z těchto tří ten Galaxy S, pokud chceš použitelné fotky. O kompaktu díky SGS vůbec neuvažuju, byť zrcadlovku to samozřejmě nenahradí.quasimoto píše:Co kupit?
WIldfire S, Galaxy S Plus, LG Optimus Black?
Chcem normlany telefon s dobrou vydrzou (v ramci moznosti, 3G nepouzivam), na obcasne surfovanie a budem rad ked budu pouzitelne fotky (pre pripady ze nebudem mat fotak so sebou).
Najviac sa mi pozdava celkovo Galaxy, ale vraj halda v zozname len podla krstneho mena a nema ani LED diodu. WIldfire ma zas dost maly displej a tazko sa mi pise na nom...
Ono to nenahradí ani kompakt. Za dobrýho světla to odfotí stejně, jako ty lacinější, ale to je tak všechno.
TSs