Tak tablet je super věc, osobně bych si už bez něj život představit nedokázal. Na takové to běžné surfování po internetu, FCB, ICQ, mail, firemní mail je to super. člověk nemusí tahat notebok ale pouze malej tablet, kterej hodíš prakticky kamkoliv a prakticky okamžitě jsi na internetu a nemusíš čekat až ti naběhne notas. Docela rozumně se na tom i dá psát a odepisovat. Jasně bakalářku bych na tom psát nechtěl, ale na takové to běžné odepsání na pár e-mailů to stačí. Případně, co konkrétně by tě zajímalo?
Já třeba u sebe na nic nepřišel, tak o něm ani neuvažuju.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Ale seznávám, že pro mě by to mělo užitek do vlaku. Jelikož ale co nevidět budu potřebovat plnohodnotný laptop, nějak nejsem svolný k tomu utrácet ještě za tohle. Navíc když už mám tak moc chytrý telefon...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Zrovna na tohle by mi teda bylo líto těch utracených peněz...