Státní zástupce má moje velké sympatie!
MPLB
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: MPLB
Snad nelze očekávat, že OS otočí a půjde proti svému původnímu rozhodnutí.... KS to ale evidentně vidí jinak.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
KS to vrátil k doplnění dokazování, to se dělá, když si soud nižšího stupně nedostatečně odůvodní svoje rozhodnutí. Teď už to rozhodnutí jenom posvětí.

on stejny ty kokoty z bohdance jednou nekdo sejme...loni to nevyslo, ale nadeje umira posledniultima ratio píše:KS to vrátil k doplnění dokazování, to se dělá, když si soud nižšího stupně nedostatečně odůvodní svoje rozhodnutí. Teď už to rozhodnutí jenom posvětí.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Překvapivě se přidal i děda jednoho z poškozených František Hašek. "Já se připojuji, strážník Řehoř lže, jako když tiskne," křičel v jednací síni. Nakonec si vykoledoval napomenutí soudce.
Fandim ti!řidičBOB píše:To si take rikam a proto nevynecham jedinoj prilezitost touto vesnici projet...
dobře dědax2005 píše:Překvapivě se přidal i děda jednoho z poškozených František Hašek. "Já se připojuji, strážník Řehoř lže, jako když tiskne," křičel v jednací síni. Nakonec si vykoledoval napomenutí soudce.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spíš povinnost... Vrchní strážník Řehoř - náš velký vzor!Slawall píše: A jak tak koukám na tu fotku, tak je to u poskoků z Bohdanče asi zvyklost.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW