Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Hobitt sa snaží zapadnúť
Vasca na neho, tam kde je vasco hobitt nepáchne, lebo on ho vždy "zdrbe" 
Naposledy upravil(a) brasci dne čtv 08 pro 20:39, celkem upraveno 1 x.
Nač tam ja chodím, keď aj tak nič neviem 
Však je taky od té doby v depresivním koutku klid...
A fakt, už som to našiel 
je celkem fascinující pozorovat, jak všichni z "druhé strany" považují zdejší fórum za ubohé a samozřejmě ho nenavštěvují, ovšem, když se člověk zde o někoho z nich záměrně šikovně otře, hned je tam o čem psát aspoň na pár stránekVolivovej volej píše:Zase se na Garáži propíralo dění ohledně předchůdce tohoto vlákna.
btw: je příjemné vidět, jak hluboko v srdcích některých garážníků se stále nacházím
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
proč se Ti nedivímmmira píše:ze bych byl nejak nadseny z linku na AR, to moc nejsem
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mohla to být zajímavá debata. Komunikace mezi Malcolmem a tebou selhávala v tom, že jste si navzájem leželi v žaludku.Pickuper píše:je celkem fascinující pozorovat, jak všichni z "druhé strany" považují zdejší fórum za ubohé a samozřejmě ho nenavštěvují, ovšem, když se člověk zde o někoho z nich záměrně šikovně otře, hned je tam o čem psát aspoň na pár stránek![]()
btw: je příjemné vidět, jak hluboko v srdcích některých garážníků se stále nacházím![]()
Jsem rád, že jsme tam tu diskuzi znovu oživili. Ale odkaz sem teda už dávat nebudu.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
No a je to. Včera večer jsem opustil svoje prohřáté administrátorské koryto na SuperFóru. Jsem zase svobodný občan. 
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""