Zase se na Garáži propíralo dění ohledně předchůdce tohoto vlákna. A vida, jak se do mě nenápadně opřel Hobitt: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 7#p8537747
Že vůbec neví, o čem mele, je věc druhá. Od Malcolma má pochvalu.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
hele zrovna mám dejavu.... každopádně hobitt se snaží získávat nějaké plusové body, ale jen je trapný...navíc to co blije do depresivního koutku je děs.
Já vím. Už jsem obdržel několik výzev k jeho okamžitému zabanování.
Slawall píše:hele zrovna mám dejavu.... každopádně hobitt se snaží získávat nějaké plusové body, ale jen je trapný...navíc to co blije do depresivního koutku je děs.
hoba už som si priradil k evlovi a tomu šialenému sabistovi, takže ignor.. o chvílá asi igor celá garáž, škoda, že tu je to také mŕtvejšie...
Já mám v ignoru jen ultimáče...nevím o co se hobitt snaží...taky to jeho ubohé video, "Sáně slávy" nechápu, jak něco takového mohli vytvořit a ještě to dát na net.