Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jj, ten s vobrácenejma kolenama beztak vypadá jak lunární vozidlo 

Niko nadžanel ko kerdža
A co teprv ty různý pásma šaria kde se můžeš chovat jen jako muslim, jak se v anglii pomalu závadějí. To teprv bude problém a velký problém. Islamizace se nebezpečně šíří a budu rád, pokud se toho nedožiju. Naštěstí to už mám do důchodu za pár, tak snad to nějak doklepuKoPP píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... f=stalo-se
lol takže když někoho seřežu za to, že čte korán a já to nedělám tak dostanu podmínku? Kde je kurwa vyhoštění, na cestu daní do řepy a propadnutí majetku? Kdo to tady chtěl? Když se jim tu nelíbí, tak ať si kušujou v Somálsku.
Oni ti angláni totálně zdementněli viz ženská, co nemohla jet busem, protože měla psa. WTF?

2.0i 107kW
shariah controlled zone? WTF???
nechci nic říkat, ale po zkušenostech z let nedávno minulých bych nedráždil Evropany, páč bych nerad dělal stínítko u nějakého místního.
Já mám stejně pocit, že je to příprava na vyvedení Evropy z recese... válečné vyvedení.
No však ono těch "Breiviků" přibyde a pak se budou multikultové a jiné levičácké entity divit.
nechci nic říkat, ale po zkušenostech z let nedávno minulých bych nedráždil Evropany, páč bych nerad dělal stínítko u nějakého místního.
Já mám stejně pocit, že je to příprava na vyvedení Evropy z recese... válečné vyvedení.
No však ono těch "Breiviků" přibyde a pak se budou multikultové a jiné levičácké entity divit.
Slow and serious
No hlavně nechápu proč by si muslimové měli zakládat nějaké kontrolované zóny u nás v Evropě. Vždyť jsou u nás na návštěvě, tak ať se podle toho laskavě chovají. Všechny tyhle multikulturní země(Anglie, Francie) brzo budou mít velký problém, už teď to začíná být vidět, ale nikdo s tím nic nedělá.
2.0i 107kW
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:

Chtělo by to oprášit Římský pozdrav a zvolat "Gloria Bohemia"

Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Krieg jako válka? K čemu? Opravdu chceš aby se zde i třeba na našem území válčilo? Nejsi spíš IH?Psycho vlk Wolf píše:Krieg! Krieg! Krieg! Krieg!
Jen ať to začne. Konečně budu ve svém živlu
Chtělo by to oprášit Římský pozdrav a zvolat "Gloria Bohemia"![]()

2.0i 107kW
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
IH?
Pokud něco vypukne, tak se to sem stejně jednou dostane, ať chceme nebo nechceme. Nikdo nechce, aby se válčilo na jeho území, ale to by chtělo obnovit/dostavět pohraniční pevnosti a posílit jejich ochranu, jestliže bude něco takového hrozit.

Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp