Telefonologie
Re: Telefonologie
Akorát mi nějak pořádně nejde mačkat HW čudík na foťák, takže si asi budu muset hodit ikonku na nějakou plochu a poněvač jsem si stáhl i nějakou aplikaci, kdy to fotí panorámata, takové ty retro fotky co dělá vascáč ajfounem a tak různě, tak to možná bude i lepčí 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Aha...no minulý týden v T-mobile vyprodávali stříbrnou za 5900Kč.Deli píše:X7![]()
Já jsem zvědavý na bílou N9, na fotkách vypadá neskutečněA jen za cca 16tis
![]()
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už vím, co by mne na tom telefonu vadilo:
Nokia X7 je multimediální telefon se čtyřpalcovým dotykovým displejem AMOLED a osmimegapixelovým fotoaparátem, který překvapivě postrádá autofocus.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Jj, zapoměl jsem to tam napsat...vasco píše:To byla N8...
Edit: Aha, on psal o N9.

2.016V 99kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Delíkoj natahal za jedno odpoledne víc aplikací, než já dokázal za půl roku.Deli píše:Akorát mi nějak pořádně nejde mačkat HW čudík na foťák, takže si asi budu muset hodit ikonku na nějakou plochu a poněvač jsem si stáhl i nějakou aplikaci, kdy to fotí panorámata, takové ty retro fotky co dělá vascáč ajfounem a tak různě, tak to možná bude i lepčí

Žádná bílá N8 ani nejni.Slawall píše:Edit: Aha, on psal o N9.

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Uvidim, jestli mi to bude vaditřidičBOB píše:už vím, co by mne na tom telefonu vadilo:Nokia X7 je multimediální telefon se čtyřpalcovým dotykovým displejem AMOLED a osmimegapixelovým fotoaparátem, který překvapivě postrádá autofocus.

Když mam teď suprčupr telefon, tak musímVolivovej volej píše:Delíkoj natahal za jedno odpoledne víc aplikací, než já dokázal za půl roku.Deli píše:Akorát mi nějak pořádně nejde mačkat HW čudík na foťák, takže si asi budu muset hodit ikonku na nějakou plochu a poněvač jsem si stáhl i nějakou aplikaci, kdy to fotí panorámata, takové ty retro fotky co dělá vascáč ajfounem a tak různě, tak to možná bude i lepčí

- Volivovej volej
- Mistr volantu
Pokud nebudeš mít potřebu fotit blízké objekty, na normální cvakání by ti to vadit nemělo. O vzdálenější objekty se postará Fixed Focus a ten telefon jinak fotí pěkně.Deli píše:Uvidim, jestli mi to bude vadit![]()

V plné verzi k dispozici na mém G+.

To mi, čoveče, nikdy pořádně běhat nechtělo.Deli píše:Když mam teď suprčupr telefon, tak musímA jsem zvědavý jak pojede ta aplikace od čt24 na live sledování jejich vysílání

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
To vypadá docela dobře, makra telefonem sem nikdy moc nefotil
Tak snad to půjde...