Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
tak mě je to ve finále taky úplně u prdele, vůbec jsem to neviděl a ani netuším co tam ten mongol dělá nebo dělal. A co si o něm budou myslet aníci ve Vegas je mi u prdele už tuplovaně. Ale tak nějak bych čekal, že by to z principu měl bejt našinec. Tohle je stejný, jako když Norsko v Eurovision Contest "reprezentoval" keňský žadatel o azyl s jakýmsi bongo-songem
..... ani se nedivím, že to pak pan Breivik nerozdejchal, vždyť to je plivanec na kulturní hrdost národa 
Niko nadžanel ko kerdža
Romská komunita si stěžovala, že ČT odvysílá málo pořadů o rómech... ČT přislíbila,že bude 2x denně vysílat Na Stopě a Hledá se
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jen tak mimochodem - tu jsem se doma prohraboval v nádobí, když jsem si chystal svačinu, obrátil pár talířu na bříško... a co jsem neobjevil. Vzácnou relikvii.
Samozřejmě nikdo netuší, jak jsme k tomu přišli. 
- Přílohy
-
- IMAG0044.jpg (12.78 KiB) Zobrazeno 1990 x
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Takovou mít soupravičku...to by býval byl super svatební dárek pro Pickupera 
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jo, kdyby nás bejval pozval na svatbu, tohle teď mohlo bejt jeho. 
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Volivovej volej píše: a co jsem neobjevil. Vzácnou relikvii.Samozřejmě nikdo netuší, jak jsme k tomu přišli.
Niko nadžanel ko kerdža
Cena jsou tři knedlíky v druhý cenový za podporu a propagaci hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka 
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Je to jen talíř. Dnes by tam bylo napsáno Made in Germany. Tehdy to značkovali takhle, ale pořád to nic víc než "made in Germany" neznamená.