VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6
Re: VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6
ono kdyz se clovek na dalnici vecer zadiva na pristrojovky aut co predjizdi, tak je k neuvereni, kolika autum na palubce sviti oranzove i cervene kontrolky vadnych veci. Kontrolka motoru je snad na kazde pate fabii . .
Tak ono je to prý nějakou vadnou sondou a nemá se to řešit 

2.0i 107kW
no tak u dobře servisovaných aut nesvítí
, alespoň teď mluvím o W12.. znám 2 majitele Audi W12 a obě jsou v pořádku..je to jen o servisech kde mají asi něco v hlavě, nebo nevím no
ale jinak na VW Phaeton bych zapomněl.. A8 je o míle dál..

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ani s V8 se moc často v servisech nesetkávají... Takže W12 jsou takové malé Vánoce 
BTW: na té V8 svítilo na budíkách tak 3-5 kontrolek pořád...když ne, tak jsem se bál, že se něco děje

BTW: na té V8 svítilo na budíkách tak 3-5 kontrolek pořád...když ne, tak jsem se bál, že se něco děje

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

narazil jsem nedávno na člověka s phaetonem, tak jsem se s ním dal krátce do řeči a ten říkal že měl A8 předtím a že podle něj je phaeton lepší (v obou autech měl TDI V6)... asi podle chuti každého soudruha.Alex.. píše:no tak u dobře servisovaných aut nesvítí, alespoň teď mluvím o W12.. znám 2 majitele Audi W12 a obě jsou v pořádku..je to jen o servisech kde mají asi něco v hlavě, nebo nevím no
![]()
já jsem ted teda s phaetonem už něco málo pojezdil, ale v A8 jsem nikdy nejel, takže srovnat nemůžu
jo a zatím nic nesvítí

Pravda vyděsí
stačí kus černý izolepy a už nic nesvítí.... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak pokud si pod pojmem "dobře servisovaný" představuješ výměny kompletů, tak ani svítit nemůže neb všechno je průběžně měněno a ve své podstatě je furt téměř vše v nějaké záruceAlex.. píše:no tak u dobře servisovaných aut nesvítí

Niko nadžanel ko kerdža
Alex ti stejně napíše, že Audi je nejlepší, to nemá cenuBrus píše:narazil jsem nedávno na člověka s phaetonem, tak jsem se s ním dal krátce do řeči a ten říkal že měl A8 předtím a že podle něj je phaeton lepší (v obou autech měl TDI V6)... asi podle chuti každého soudruha.Alex.. píše:no tak u dobře servisovaných aut nesvítí, alespoň teď mluvím o W12.. znám 2 majitele Audi W12 a obě jsou v pořádku..je to jen o servisech kde mají asi něco v hlavě, nebo nevím no
![]()
já jsem ted teda s phaetonem už něco málo pojezdil, ale v A8 jsem nikdy nejel, takže srovnat nemůžu
jo a zatím nic nesvítí

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

@brus: hele nebyls to neska ty? přesně v poledne sem jel okolo parkoviště vedle muzea a proti mně (od světelné směr město) černej faetón s košickou značkou....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já osobně taky radeji Phaeton než A8 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time