Moderátorka Lejla Abbasová (31) je na konci osmého měsíce a stále se naplno věnuje práci. Moderuje jednu akci za druhou. "Cítím se výborně. Nemám žádné problémy. Pořád moderuji, v poslední době dokonce čím dál více v angličtině a věnuji se své nadaci Asante Kenya," řekla Super.ch Lejla.
Termín porodu má před Vánoci. Zatímco některá bulvární média informovala, že má již objednaný císařský řez, není to pravda. Pokud bude vše v pořádku, chce přítelkyně Michaela Kocába rodit přirozenou cestou.
řidičBOB píše:Dneska jsem zahlídnul nějaké zprávy a byl tam ten cikán, co napadl tu místostarostku... Vždyť toho by ani nikdo neodsodil za napadení. Sice nejsu MUDr., ale tady bylo zjevné, že ten cikán byl dementní.
Byl nějaký divný no...ale 6 z 10 cigánů jsou dementi.
Hledal jsem nejakeho cerveneho trpaslika v nemcine. S tim jsem sice neuspel, zato jsem vsak objevil kratke video, na nemz vystupuji tri, uz od pohledu vylozene typicti, germani.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
A přitom se takhle krásně mohlo mluvit i u nás v Tschechei.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Pokud bude 4. říše, obávám se, že nebude ani moc evropská.