Telefonologie
Re: Telefonologie
Jako já opravdu žádnou diodu nepotřebuju, ale třeba se divím, že nějaké takové blikátko na sobě iP nemá, když macy to mají a tak krásně to jakože dýchá---
A než vás napadne opět říct, že Nokie to dýchání mají už pár let a apple to okopíroval, tak berte v potaz že macy to maj už od roku 2002 

- Volivovej volej
- Mistr volantu
Takova vec nas nemela duvod "opet" napadat. Blikaci a dychaci upozornovani driv telefony nemely, protoze se jim nevypinaly displeje. A pokud nekdo platil za vyjimku, byl to Ericsson.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
A k čemu je vlastně to dejchání na mobilech dobrý? Vždycky když sem u tety, která má N82, tak nemůžu přijít na smysl. Si vždycky myslim, že tam je něco zmeškanýho a ono ne, telefon si jenom dejchá...
TSs
Tak to ber jako jinou formu blikající zelené diody, kterou kdysi měl každý druhý telefon, tam ses taky neptal, proč to jen tak furt bliká... 

Pajjoun: A nepleteš si telefony? N82 jsem měl a mám pocit že nedýchala 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Možná myslel N78, ta dýchá, N82 ne...
kura fix, copak sem nesvépravnej, aby mě to meble muselo upozorňovat na to, esli sem ho zapnul či ne?
takováhle fičura mi nesmí přes práh .... (že je to zas nějaký nařízení z bruselu?)
btw, od doby, co má meble, sem neměl na ruce hodinky, takže stejně každou chvíli na něj kliknu a čumím, kolik že je vlastně časa.... takže ani v "silent" mode neujde mé pozornosti přijatá ssm či nepřijatý hovor....
takováhle fičura mi nesmí přes práh .... (že je to zas nějaký nařízení z bruselu?)
btw, od doby, co má meble, sem neměl na ruce hodinky, takže stejně každou chvíli na něj kliknu a čumím, kolik že je vlastně časa.... takže ani v "silent" mode neujde mé pozornosti přijatá ssm či nepřijatý hovor....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je to možný. Nokie jdou mimo mě. Mam na mysli tu, která má místo kláves malý stříbrný proužky. Takže má asi pravdu Vasco s tim číslem. Bylo to něco kolem osmdesátky, takže jestli dva nahoru a nebo dolu...HondaMan píše:Pajjoun: A nepleteš si telefony? N82 jsem měl a mám pocit že nedýchala

TSs