To víš, Radka někdo zprcal v práci, tak si přišle ulevit sem. A ani se nepodíval, že i VW to takto zjednodušeně označuje také. Snad už jim do VW v D napsal průvodní dopis, kde jim jejich omyl podrobně vysvětlil.
Ta koncovka mi taky přijde menší než u R36. Ale bacha - lze to objednat i k jiným motorizacím, které mají takto uspořádané laufy
To víš, Radka někdo zprcal v práci, tak si přišle ulevit sem. A ani se nepodíval, že i VW to takto zjednodušeně označuje také. Snad už jim do VW v D napsal průvodní dopis, kde jim jejich omyl podrobně vysvětlil.
Ta koncovka mi taky přijde menší než u R36. Ale bacha - lze to objednat i k jiným motorizacím, které mají takto uspořádané laufy
bobiku tu tvou nevedomost krasne obkecavas, jen co je pravda
goes píše:
bobiku tu tvou nevedomost krasne obkecavas, jen co je pravda
No, nevšiml jsem si, že by na té fotce byl vzádu nápis VR6 4-motion
Nepotřebuju nic okecávat - napsal jsem to tak, jak to označuje VW na svých vozech Passat B7 s motorem 3.6l.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 17 lis 13:20, celkem upraveno 1 x.
nepleteš - klasické Ka pásmo...ale pozor, i Ramer lze používat v tzv. pasivním režimu. I když, vzhledem k omezením, které pasivní režim skýtá, si nemyslím, že bude oblíbený. Ale třeba v Pze ho některé hlídky používají.
řBOB: v praze používají i pasivní pseudorežim, tj rakouskou metodu. takže bych na detekci čehokoliv nespoléhal. mj v pasivním režimu můžou prokázat přestupek pouhým zápisem do knihy.
mlaskac píše:řBOB: v praze používají i pasivní pseudorežim, tj rakouskou metodu. takže bych na detekci čehokoliv nespoléhal. mj v pasivním režimu můžou prokázat přestupek pouhým zápisem do knihy.