drugster píše:Myslis jako , ze by nemohl poslouchat sam sebe?

drugster píše:Myslis jako , ze by nemohl poslouchat sam sebe?
já to klidně přiznám, že na tohle nemám. Ale na 3ku bych třeba i měl, ale nekoupím si jí, protože mě ničím neoslovuje a vůbec auta dnešní doby. Když mi smontujou fungl novou 330i E46 za milion, hned pro ní půjdu a budu si jí šetřit do smrti. Takhle než mít něco co nechci radši splatím za půl roku část hypotéky, a ať si ty šizený šunky plný nesmyslů k ničemu co se jen kazí vyrábí pro koho chtějí, já můžu jezdit ojetinou za pár šupů klidně do smrti, nemám s tím problém...goes píše:otazkou je, kolik z tech, co resi ten automat by v pripade, ze by to auto melo manual, vzalo ty prachy a slo to koupit...
ja na to taky nemam a taky to priznam a mozna i proto mne netankuje zda je v tom automat nebo ne.tomig píše:já to klidně přiznám, že na tohle nemám. Ale na 3ku bych třeba i měl, ale nekoupím si jí, protože mě ničím neoslovuje a vůbec auta dnešní doby. Když mi smontujou fungl novou 330i E46 za milion, hned pro ní půjdu a budu si jí šetřit do smrti. Takhle než mít něco co nechci radši splatím za půl roku část hypotéky, a ať si ty šizený šunky plný nesmyslů k ničemu co se jen kazí vyrábí pro koho chtějí, já můžu jezdit ojetinou za pár šupů klidně do smrti, nemám s tím problém...goes píše:otazkou je, kolik z tech, co resi ten automat by v pripade, ze by to auto melo manual, vzalo ty prachy a slo to koupit...
Přesně tak. To že sio něco nemůžu dovolit neznamená, že na to nebudu mít v budoucnu, nebo že to je můj sen atp. Argument "když na to nemáš, tak nekritizuj" je úsměvnej, zvlášT pokud se bavíme o autech na serveru o autech...drugster píše:... Me na tom vadi to, ze tohle auto bych si pravdepodobne nekoupil ani az by treba padla cena. Kdyby bylo nejake na prodej. Proste me vubec neoslovuje. A to ve vysledku z pozice BMW je asi v poradku vzhledem k tomu, ze na me to auto neni zacileny.Problem je, ze Bmw me zadnymi novymi modely neoslovuje, ikdyz na spoustu z nich bych penize mel.
a jsou lidi, které to tankuje ikdyž na ní nemají peníze, prostě to ukazuje kam auta směřujougoes píše:ja na to taky nemam a taky to priznam a mozna i proto mne netankuje zda je v tom automat nebo ne.