Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Jenže ty tam máš jen jednu baterii, ta by to dlouho neutáhla, policajti tam mají dvě.
Slawall píše:Nj, ale když jsou tak blízko, že to rozeznáš, tak jsi už dávno změřený.bloody cardinal píše:tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
ale prd, ve dne uvidíš anténu a tmavá skla. v noci zase čekají až je předjedeš. spoléhat na to nejde ale zatím vždy úspěšnost, jen pro samé passaty člověk zapomíná na bradavice.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no honestly speaking, fízlpassata jsem na dálnici potkal jednou, stojícího. A to jsem svého času jezdil po D1 dvakrát týdně.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Vime , jake pneu passaty obouvaji? Treba ted na zimu? A vsichni maji stejne obuti?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dix píše:Ono u B7 žádné R není.Ta byla jenom u B6,takže tady to bude v normálním passatu.

Přesně tak... B7 3.6V6 má naprosto stejné provedení jako třeba 2.0TDI 4-motion

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ani bych neřekl... O nočním měření by mohl povědět Moucha...a já zase o tom dennímmlaskac píše: v noci zase čekají až je předjedeš...

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
opravdu je to V6?řidičBOB píše:Dix píše:Ono u B7 žádné R není.Ta byla jenom u B6,takže tady to bude v normálním passatu.![]()
Přesně tak... B7 3.6V6 má naprosto stejné provedení jako třeba 2.0TDI 4-motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PČR má svého dodavatele pneu, který prošel řádným výběrovým řízenímdrugster píše:Vime , jake pneu passaty obouvaji? Treba ted na zimu? A vsichni maji stejne obuti?

goes: technicky nikoliv, ale pro účel této diskuze toto označení zcela postačuje.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to není vidlicový motor? jako má asi jen jednu DOHC hlavu jak to tak vidím, ale zcela řadový není podle mě

K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz