mmira píše:to je asi docela jedno, vydrzela ostatni auta, melo by vydrzet i GTR. ja ale pravda, ze brzdy a predni pneu na konci te rovinky dostavaly neskutecny kour.
Presne tak, v tomto smyslu byla ta rovinka az kontraproduktivni, ale zase se tam dobre predjizdelo
mmira píše:to je asi docela jedno, vydrzela ostatni auta, melo by vydrzet i GTR. ja ale pravda, ze brzdy a predni pneu na konci te rovinky dostavaly neskutecny kour.
Presne tak, v tomto smyslu byla ta rovinka az kontraproduktivni, ale zase se tam dobre predjizdelo
Až na ten betonovej blok ve prostřed a těch kamínku to byla dobrá rovinka ...
take jsem odjizdel kome 15h, skoda toho GTR. pomalu zacinam delat na fotkach, zde je prvni na ukazku. Mouchu sice neznam, ale fakt jsem cumel jak s tim jezdil
řidičBOB píše:Jo, a škoda byla toho zeleného Catu... Kluk s tím dost uměl a "závody" dvou Catů, alespoň těch pár kol po ránu, byly excelentní! :ymapplause
drugster píše:Jee to bylo hezky video
Jsem rád, že jsem Ti udělal radost
Kluk se zeleným Catem je excelentní řidič, ačkoliv v něm měl o 65 koní míň než rovněž výborný řidič Catu žlutého, předvedli perfektní souboj hned poránu, za to jim patří potlesk
S majitelem Punta jsem se chvíli bavil, ale nezeptal jsem se, jestli je z AF. Říkal, že ho moc neladil - výfuk, vzduch.filtr a zbytek už nevím. Mělo by mít cca 150 koní, jelo pěkně.
vojtadub píše:Jedina vec co me stvala na celym okruhu byla ta rovinka, kde litala spousta kaminku a bordelu od aut jedoucich pred vami.
Jinak jeste jednou dekuji p Jandovi za svezeni (neuveritelny, jeste do ted to vstrebavam..) a preziti me jizdy v kamnech
Uctiva poklona Kamna slabsi , ale jinak mate talentu na rozdavani - jeste trocha cviku a memu stareckemu jezdeni uz se budete jen smat
Pro me bylo radosti poznat tolik dobrych ridicu. Ty posledni krucky k "dokonalosti" jsou samozrejme nejtezsi, ale nejel jsem s nikym, kdo by delal nejake skolacke chyby. Velmi prijemna zmena proti beznemu provozu