Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Já mám v telefonu akorát číslo na Jirku Pomejeho do Frekvence1...
no jo, ale ty jsi jina ligamlaskac píše:sorry v mobilu mám pro případ střelby telefony na lidi jako sokol,kubíček, brož, samková, slámová ,šimků....goes píše:abys zavolal pravnikovi, tak primarne musis nejakeho mit. coz, ruku na srdce, 99% nema. Takze pak muzes volat treba bobovi, ten te z toho vytahne
zcela běžně jim stačí napsat email jesli je možné dostat telefon pro případ spolupráce nad palmare a aniž by jsi jim dal jedinou korunu tak ti pošlou svůj mobil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Si mne pleteš s Matkou Terezougoes píše: Takze pak muzes volat treba bobovi, ten te z toho vytahne

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Tak ja mam firemneho aj rodinneho pravnika, ale urcite by som mu nevolal. Kazdy ma dost prace aby behal kedy a kam mu zavolam, mame dohodu ze sa vzdy mam vyjadrit ku skutku ze som v soku a preto nemoze vypovedat. Dalsi postup uz sa zladuje po konzultacii s pravnikom.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je naopak rada voničem (na takové rady advokáty nepotřebuješ) a je to naopak jasný signál, že advokát nepomůže v okamžiku, kdy to ty budeš potřebovat, ale až v okamžiku, kdy si na to možná laskavě udělá čas. 

Jasné, co je asi lepší ty chytráku? Snažit se mu rychle přes mobil vysvětlit situaci, vynecháš při tom spoustu okolností, on nemá šanci si nic promyslet... nebo se z toho momentálně vyvléct, v klidu si s právníkem sednout a promyslet další postup 

Rychlost zabíjí!
no s onboard kamerou často ani nejde o neuvážení ale vždy je obrovská výhoda počkat až se všichni vymluví. vždy jen říkám nemá co bych k uvedenému uvedl. oni se vymluví a já mlčím co jen to jde. až jsou vymluvený (pochopitelně na základě jejich výpovědi když já mlčím jsem obviněný) dojde na lámání chleba (mám právo konfrontovat svědka) a šup šup vykonfrontuju co potřebuju. najednou se rozpomenu jak to bylo (řádně navázáno na jejich výpovědi) a poté přichází na řadu video.aikoN píše:Jasné, co je asi lepší ty chytráku? Snažit se mu rychle přes mobil vysvětlit situaci, vynecháš při tom spoustu okolností, on nemá šanci si nic promyslet... nebo se z toho momentálně vyvléct, v klidu si s právníkem sednout a promyslet další postup
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mlaskac: na mne taky řval děda, že jsem tu křižovatku prolít na červenou a že to dosvědčí
Záběr z kamery hovořil ale o opaku... Děda to stejně vzdal, když jsem na něj zařval, ať zmlkne nebo ho típnu já... Ty jsi přijel, když už bylo po legraci 

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW