EL: LOCK může být zámek těch tlačítek a kroutítek, aby si to člověk omylem nemačka....já mám třeba na klíčích takovou klíčenku a občas se stane, že se mi opírá o nohu a druhým koncem o kroutítko a když hýbu nohou, tak se kroutítko svévolně kroutí...všimnu si toho až tehdy, když v autě začne být podezřele chladno nebo se začnu potit
AC max bude asi jenom přepracovaný současný systém dvoustupňové ventilace...
řidičBOB píše:EL: LOCK může být zámek těch tlačítek a kroutítek, aby si to člověk omylem nemačka....já mám třeba na klíčích takovou klíčenku a občas se stane, že se mi opírá o nohu a druhým koncem o kroutítko a když hýbu nohou, tak se kroutítko svévolně kroutí...všimnu si toho až tehdy, když v autě začne být podezřele chladno nebo se začnu potit
AC max bude asi jenom přepracovaný současný systém dvoustupňové ventilace...
To by dávalo smysl.
S tím kroutítkem se mi to povedlo ještě v Oktávce - vracel jsem se v noci z Plzně, něco jsem šolíchal v té přihrádce pod tím a pak si říkám "hergot mně je vedro" no a na displeji nad kroutítkem svítilo HI (nebo MAX nebo co to tam bylo). Sranda je, že to tam muselo být tak půl hodiny, než jsem si toho všiml - inu žába v hrnci.
Tohle bych moc uvítal v Sharanu. Děckám vzadu nastavím teplotu a ti zmetci pak nenápadně přeštelují teplotu na LO, takže než dojedem k rodičům, tak se mohou začít léčit z rýmy. Děcka z toho mají srandu, já starosti...