Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
to tvoje nedavno je skoro dva roky a nekdy se zacit musi. nicmene i kdyz jsi takovy guru, tak ti proste unika, jak DAS funguje, coz jsi tu ukazal znovu. Takze mozna je znas dele, ale ocividne ti to je k nicemu. Ty pravni poradno...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já vím dobře, jak DAS funguje. BTW: o tom, jak funguje, jsi tady nenapsal zhola nic. A znovu opakuji - každý právník by Ti po tlf doporučil to, co oni. Následně měl možnost zvolit si advokáta vlastního, byť prostřednictvím DAS. To není žádná poradna, chytráku, ale Smluvní podmínky. Alespoň si je příště přečti, až si zase bude hrát na vítěze diskuze. 

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
ultima postoval vypoved o tom, co tvrdil o pocatku pripadu a o tom, co mu poradil pravnik dasu. tys tu zacal operovat s tim, ze si u dasu muze vybrat koho chce, ale to nema zadou souvislost s tim, co se tu resilo, protoze v pocatku tuto moznost proste nemas, pokud potrebujes poradit hned. ze resis neco uplne jineho a nesouvisejiciho je proste fakt. Takze jsi studovat ceniky, at vis jake ma kdo brzyřidičBOB píše:Já vím dobře, jak DAS funguje. BTW: o tom, jak funguje, jsi tady nenapsal zhola nic. A znovu opakuji - každý právník by Ti po tlf doporučil to, co oni. Následně měl možnost zvolit si advokáta vlastního, byť prostřednictvím DAS. To není žádná poradna, chytráku, ale Smluvní podmínky. Alespoň si je příště přečti, až si zase bude hrát na vítěze diskuze.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
aha...tak už jsme doma! já jsem nerozporoval fakt, že mu něco radil právník z DAS, ale to, že v je nazývá druhořadámi právníky
Proto moje upozornění, že klient nemusí s přiděleným právníkem souhlasit a může si vybrat vlastního...pro nechápavé - NEdruhořadého, třeba 
Že ultima nedovede pochopit smysl psaného textu vcelku chápu...ale že i Ty stojíš na této straně barikády
ad brzdy: já to nebyl, kdo se nemohl ve svých postech rozhodnout, zna má nebo nemá
Kdo umí číst, ten si Tvé posty přečte a Tobě opět zbyde jeno hloupé tlachání. Ale nečekal bych, že se ke svému přešlapu budeš takto hrdě hlásit 

Že ultima nedovede pochopit smysl psaného textu vcelku chápu...ale že i Ty stojíš na této straně barikády

ad brzdy: já to nebyl, kdo se nemohl ve svých postech rozhodnout, zna má nebo nemá

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
nejde vubec o to co jsi psal, ale na co jsi reagoval. kdyz se bavi o necem, proc prijdes s necim, co s tim vubec nesouvisi? proc resis, ze se da v DAS vybrat pravnik, kdyz ultima postnul tu vypoved, kde je vice nez zrejme, ze jde o to, ze se odvolava na radu v prvni fazi, tedy hned po nehode, kdy volal na tu info linku, kde byl prepojen na toho pravnika, co ma zrovna sluzbu. v teto fazi neni mozne si nikoho zvolit. To lze az nasledne, pripadne az po tom, ze das potvrdi, ze se na ten ukon muze cerpat ono pojisteni.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemám chuť Ti to vysvětlovat pořád dokola. Snažil jsem se, leč marně. Fakt nemohu za to, že nedovedeš pochopit psaný text.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
voco tady jde? Snad když vím že jsem někoho vymetl ze silnice seru na das, a volám právníkům pojistka nepojistka. Navíc to můžu nahlásit kdykoliv. A normální právník když mu zavolám jednou do roka že sedím v CPZ nebo jsem přávě přizabil člověka pomůže.
jistě je výhoda mít je i na firemní kauzy a tudíž u nich mít oko že ze mě má pravidelný příjem.
jistě je výhoda mít je i na firemní kauzy a tudíž u nich mít oko že ze mě má pravidelný příjem.
abys zavolal pravnikovi, tak primarne musis nejakeho mit. coz, ruku na srdce, 99% nema. Takze pak muzes volat treba bobovi, ten te z toho vytahne 

sorry v mobilu mám pro případ střelby telefony na lidi jako sokol,kubíček, brož, samková, slámová ,šimků....goes píše:abys zavolal pravnikovi, tak primarne musis nejakeho mit. coz, ruku na srdce, 99% nema. Takze pak muzes volat treba bobovi, ten te z toho vytahne
zcela běžně jim stačí napsat email jesli je možné dostat telefon pro případ spolupráce nad palmare a aniž by jsi jim dal jedinou korunu tak ti pošlou svůj mobil.