Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Jose85
Mistr volantu

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Jose85 »

Jacík píše: Nj, jasný :-) nechtělo se mu jet v pravým drncavým pruhu, ale zaspal, neuhnul včas a strejda se musel mstít. Prostě se sešli 2 kokoti a jeden křičí chyťte toho druhýho kokota :-)
Bohužel jen jeden z těch kokotů je mediálně zajímavý.. :|
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

řidičBOB píše:UR: pokud se nemýlím, tak jsi v jedné ze svých halucinací psal, že švýcar se přiznal... No, já si myslím, že se k činu, za který byl odsouzen, nepřiznal. Naopak se hájil tím, že v době jeho spáchání nebyl příčetný. Tvrdil, že nechtěl nikomu ublížit - čili to stejné, co Lacina ;-)
Tu částečnou nepříčetnost švýcara potvrdil i soudní znalec v oboru. On nebyl odsouzen za to, že by někomu chtěl ublížit, k tomu se tedy přiznávat nemusel, neboť úmysl přímý nebyl u soudu prokázán, byl odsouzen za úmysl nepřímý, k tomu se i doznal. Nezapíral jako Lacina, který tvrdil, že o té Mazdě při přejíždění z pruhu do pruhu nevěděl, když bylo dopředu svědecky prokázáno, že o ní vědět musel, když na ní chvíli předtím ukazoval fakáče. Švýcar měl prostě rozumější advokátku, která zkušeně věděla, k čemu se má přiznat a k čemu nee. Lacina měl nezkušené druhořadé advokáty z DASky, kteří mu radili pouze odmítat vypovídat a později zapírat s vymyšlenou pohádkou o nevědomosti, která byla předem rozbita svědeckými výpověďmi. \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

UR: tušíš při své vrozené omezenosti vůbec, že u DAS si můžeš advokáta zvolit sám? Dokonce i takového, který s nima nemá smlouvu? Asi ne...ale to mne moc nepřekvapuje. Spíš mne zaráží Tvá nevraživost vůči nim...copak? Hlásil jsi se tam jako podržtaška a oni Tě nevzali?
250kW
195kW
100kW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ale no tak, uklidni se. O tom, že mu zezačátku blbě radili přímo právníci z DASky po telefonu, aby odmítl vypovídat a cokoliv podepisovat, je i v rozsudku dostatečné pojednání.

Obrázek
...
Obrázek
...
Obrázek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

chlapče, já nerozporuji to, odkud měl advokáty... Jenom Tě upozorňuji na fakt, že u DAS máš možnost zvolit si vlastního advokáta. Dokonce i takového, který pro DAS nikdy před tím nepracoval a DAS s ním nemá uzavřenou smlouvu. Jedinou podmínkou tam je pouze fakt, že zvolený advokát musí být z oblasti, kde se spor bude projednávat.
Nemusíš sem kopírovat kokotiny na celou stranu, které vůbec nemají souvis s tím, co jsem namítal. Kdybys byl bystrý, tak mou připomínku pochopíš napoprvé a ušetříš nás všechny zbytečného spamování.
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

az na to Bobe, ze prvotni konzultace apod. probiha s tim, co je na telefonu, pripadne cerpani z pojisteni je az nasledny krok, ktery vyplyne ze situace. Tudiz vybrat si pravnika sice lze i mimo DAS, ale ne v pocatku pripadu o to vice u pripadu, ktere vyzaduji okamzite informace, coz byla tato. To neni reseni reklamace, kde je cas. Holt zase ti to nevyslo, protoze resis opet a temer jako vzdy neco jineho, nez ti ostatni.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ale no tak, Bobe, jen se uklidni, nerozčiluj se, já vím, že pro pravdu se každý zlobí. Lacina se prostě spolehl na amatéry z DASky a švýcar měl zkušenou advokátku, podle toho ty jejich tresty vypadají. Avotomtoprávěje. :ympeace:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes: a prvotní konzultace po telefonu má nějak zásadní vliv? Komu se tu co snažíš namluvit? Každý advokát by mu v té situaci po telefonu poradil to stejné - nic neříkat, nic nepodepisovat, aby si neublížil víc než je nutné. Ale já zapoměl, že kromě toho všeho, co umíš, jsi ještě brilatní odborník na právo. Sorry.

UR: takže Tě přece jenom k DASce nevzali ani zametat chodník před expoziturou :D
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ne bobe, takovy machr na pravo jako ty nejsem. jenom tady resis veci o kterych ocividne vis tak z doslechu. A dnes na rozdil od jinych veceru v tom ani neumis bruslit.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ano, byl jsem to přece já, kdo se ne tak dávno na jednom fóru ptal, kdo má jaké zkušenosti s DAS :D Příště raději něco k tématu...na tyhle Tvoje kecy už jsem zvyklý.
250kW
195kW
100kW
Odpovědět