Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: Onboard videa

Příspěvek od goes »

sice jsi starsi, ale ja jsem dulezitejsi, tudiz ja budu tykat a ty mi muzes rikat klidne velky vezire ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no ale Ty mi právě vykáš ;-) Takže asi ani sám nevěříš tomu, že jsi důležitější :D
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

njn, jsem odhalen a na lopatkach :)
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

ohledne postnute situace od boba souhlas s goesem. Kolikrat clovek nema jinou moznost, nez to do toho leveho poslat. Samozrejme pouze v pripade, ze nemam 50 metru za sebou auto ritici se o hodne vetsi rychlosti nez ja. Zakladem ovsem je mit prehled o celkove situaci a podobnym excesum se vyvarovat. Aspon nam nezrezivi brzdy :-D.
Navic prejizdim-li do levyho, automaticky s levym blinkrem mackam pedal plynu na podlahu . .
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

z mého videa je ale patrné, že kdyby ten hňup do levého vůbec nevjel, tak se nic nestane, protože ani překrytí kabiny a návěsu neproběhlo. Vjel tam zcela zbytečně, protože nesprávně odhadl rozdíl rychlostí.
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ale zase na druhou stranu ten borec co to toci v levem taky nemel co delat. levy slouzi k predjizdeni a ne k tomu, aby pul kilometru pred autem uz byl v levem
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

v pravém nebylo jediné nákladní vozidlo...to ale ze záběru není možné vidět. Jelikož je rozdíl rychlostí LKW a PKW značný, nemá žádný smysl se řadit do nicotných rozestupů a efektivnější je pokračovat v předjíždění, pokud to nebrání rychleji jedoucím vozidlům.
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

aha, no ja vychazim z diskuse na jinem webu, kde nekteri zdejsi naopak ty brzdice v levem nutili k tomu, aby se radili do leveho tesne pred predjetim a pak ihned jeli do praveho, protoze v levem se nam co byt. no kukam, ze co web to jiny nazor ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Těsně před předjetím je velmi široký pojem... Navíc já osobně nemám rád, když mne řidiči předjíždějí tímto stylem, kdy se málem potkají naše nárazníky.
250kW
195kW
100kW
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Ja bych za to uhybani doleva autum ktera se pripojuji normalne vrazdil! Kdyz v levym pruhu sirokodaleko nikdo neni, ok, ale jinak je to ultra svinarna.

Nejhorsi je, ze spravne se pripojit na dalnici umi tak 10% ridicu a dokonce se to spatne uci i v autoskolach :/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět