Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí
+1 Uz to neslo neslo cist, taky jsem to zapichnul a to jsem AC kupoval vicemene porad od prvniho cisla.
Ja mam vsetky okrem prveho Nikdy nezabudnem ako som pozeral v stanku casaky a tam bol nejaky AUTOCAR a v nom 82 sportakov z druhej ruky V ten den pre mna umrelo AMS
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Fotky jsou zajimave, klasicka radici paka je vedle lachtani ploutve proste hezka , ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak Ale i tak zajimave predstaveni.
...ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
Tomu keby clovek pustil DTM z Nordscheleife z cias M3 vs. E190, tak povie fuj...
A povedat, ze "manual je problem"...vlastne zakaznici su uplne blbi a predstavuju problem...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pjanda píše:tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena...
Krásně udělané video. Žádná technická data, jen jak se s autem jezdí. A panáček, pokud řídil celou dobu on, to má docela v ruce. Nechápu, proč by kolem toho mělo být pozdvižení, copak už se všichni zbláznili?
P.S. - Jsem tu nový, takže pokud se tu upjatost už řešila, omlouvám se .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
pjanda píše:Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak Ale i tak zajimave predstaveni.
madarsky totalcar som stale sledoval lebo boli ini nez ostatne komercne magaziny. + som madar ono to vo finale spatne auto asi nebude, ale aspon dali do toho trocha emocii a nevyzera to ako v nejakom autosalone na prime ked v celom shote nezacujete poriadne ani zvuk auta ale cely cas hraje len nejaky hlasny rok a ala reklamne videa. Chlapik ma BMW rad a patricne to prezentuje holt jeho prezentacia minulej M5