Volivovej volej píše:Ve Vostravě dojdeš na porubskou počtu, vyplníš tam toho Lojzu, nějakou tamější adresu, třeba mateřské školky, a odešleš. Tamější pobočka opravdu stojí za návštěvu. Já od té doby vozím balíky k odeslání domů a odesílám z Ježků.
Upřesnit, pls A mam si vzít foťák?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nene, počta na Vozovně je fajná, jen musí člověk jít mimo špičku. Mají vosm voken, ale jen jedno na balíky a lidi to tam tahají po desítkách. Já jináč nevím. Jsem maloměstský chlapec, takže větší pošty mě asi nepřestanou hned tak znervózňovat.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Hlavně tam nic nenahrávej dalšího a zkus některé z těch programu výše. S recuvou jsem kdysi měl tu čest a většinu dat mi to zachránilo. Důležité je nenahravat nic dalsiho.
neska sem na rudné ob jeden pruh (mezi náma stála na světlech tatra s dřevem) zahlíd černej malej sporťák tvaru něco mezi jundaj kupé, lancií stratos a tojotou čelika.... jediné, co sem viděl pořádně, byl klínovtý tvar, dvoje dveře a na zádi znak ve tvaru kolečka a v ňom červené T
????
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska sem na rudné ob jeden pruh (mezi náma stála na světlech tatra s dřevem) zahlíd černej malej sporťák tvaru něco mezi jundaj kupé, lancií stratos a tojotou čelika.... jediné, co sem viděl pořádně, byl klínovtý tvar, dvoje dveře a na zádi znak ve tvaru kolečka a v ňom červené T