pavproch píše: tak sme byli vservisu... očumli, dolili volej a jezdíme dál než jim budou doručeny dvě gufera - na výstup z převodovky a vstup do rozvodovky... že prý až to rozeberou uvidí, které či obě... takže příští týden pudem do servisu znova...
ještě update: zvláštní shoda náhod.... fčíl sem kuknul do svýho análu a zistil, že pandice měla v roce 2007 taky měněný gufero na rozvodovce, při stavu tachometru 16.547km.... no a brambor měl na tachu, dyž sem to zistil, že valí wolej rovných 16.667km
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch píše: tak sme byli vservisu... očumli, dolili volej a jezdíme dál než jim budou doručeny dvě gufera - na výstup z převodovky a vstup do rozvodovky... že prý až to rozeberou uvidí, které či obě... takže příští týden pudem do servisu znova...
ještě update: zvláštní shoda náhod.... fčíl sem kuknul do svýho análu a zistil, že pandice měla v roce 2007 taky měněný gufero na rozvodovce, při stavu tachometru 16.547km.... no a brambor měl na tachu, dyž sem to zistil, že valí wolej rovných 16.667km
nejakej gymnasta? nebo to bylo za pomoci nastroje?
snazivej servis je super... ale daval jsem ted auto na vymenu oleje a zaroven mu konci zaruka... pokud je sucho a vic nez 10 stupnu auto nejede, takze jednoznacne chyba nejakyho senzoru nebo nastaveni... v servise po celodennim zkoumani zjistili ze diagnostika zadnou chybu neukazuje, vystavili mi fakturu na skoro 20 tisic (menili teda i olej a bzdovku) a rekli at prijedu az se rozsviti kontrolka motoru... a to to byval tak dobrej servis