Ono je blbý, když někdo umře, ale horší, když umře někdo blízkýfrancis píše:brnensky slsko to nebylo. v te fabii umrel kamarad a to slsko ridilo, zdejsim lidem, znamy hovado

Moderátor: řidičBOB
Ono je blbý, když někdo umře, ale horší, když umře někdo blízkýfrancis píše:brnensky slsko to nebylo. v te fabii umrel kamarad a to slsko ridilo, zdejsim lidem, znamy hovado
Proti Trpišovskému bylo zahájeno trestní stíhání dle § 160 tr. řádu. Hrozí mu až 12 let. Nyní probíhá vyšetřování policejního orgánu dle § 161 a následujících tr. řádu, po ukončení vyšetřování podá státní zástupce obžalobu a soud nařídí hlavní líčení, až pak může dojít k nějakému rozsudku. Do autu rozhodně nic nešlo.Franta Lopata píše:Jasný Trpišovský, tak měl lepší kámoše než Lacina, tudíž to šlo do autu a navíc jeho počínání nebylo tak dramatické, jako v kause Lacina, jenž byl předhozen krve lačnému davu. Neměl holt krytá záda a o tom to celé je.
Zdejším jako olomouckým, nebo zdejším jako zde na fóru? Já teda žádnýho, podle diskusí, Jana E. neznám...francis píše:brnensky slsko to nebylo. v te fabii umrel kamarad a to slsko ridilo, zdejsim lidem, znamy hovado
olomouckym a z prilehlych obcivasco píše:Zdejším jako olomouckým, nebo zdejším jako zde na fóru? Já teda žádnýho, podle diskusí, Jana E. neznám...francis píše:brnensky slsko to nebylo. v te fabii umrel kamarad a to slsko ridilo, zdejsim lidem, znamy hovado
cervena fabie byla kousek vlecena...mmira píše:ja sice jsem z prilehle obce, ale stejne neznam
jinak jsem to tam vcera obhlizel a je mi zahadou, kam s tou fabii odbocoval. v mistech, kde stal, jsou jen svodidla. leda by ta fabie po narazu odletela pekne daleko.