beaumont píše:Mimochodem, do tématu BMW to patří jen tak napůl, ale pro p. Jandu a jemu podobné nadšence je to zajímavé: ještě je možné koupit nové auto s motorem BMW 3,2 (z M3 E46) a dokonce ani ne tak extrémně draho.
Wiesmann teď končí s výrobou roadsteru MF3, který je tímto motorem poháněn. Zvolit k němu lze 5 n.6 st. manuál nebo sekvenci SMG, není problém ani mechanický samosvor a sportovní 4pístkové brzdy na obou nápravách (ve standardu jsou jen 1pístkové ) . Prázdná hmotnost 1.180 kg. Cena s lepšími brzdami od nějakých 115.000 euro, nicméně pokles hodnoty velmi velmi nízký, i ojeté kusy se prodávají dost draho. Co vy na to? Mně se to docela líbí. Na denní ježdění to určitě není, ale jako víkendovka proč ne?
uz jsem na nej koukal loni, bohuzel jsem musel investovat do vetsi garaze a na novy auto to ted nevypada
Ještě k Wiesmannu: protože MF3 končí (asi nejsou motory ), tak udělali "Final edition", limitku 18 kousků s dost divokým pruhovaným designem, každý v jiných barvách. Některé jsou trochu šílené, jiné pěkné: http://www.wiesmann.com/finaledition/
Kupodivu cena není až o tolik vyšší než u "běžných" MF3, tuším 119 vs. 109 tis. euro, přičemž limitka už má navíc nějakou výbavu. K oběma cenám potřeba ještě připočítat asi 6 - 7 tis. euro za lepší 4pístkové brzdy.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!