Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?

Příspěvek od KoPP »

no já vzhledem k tomu, že 5er v požadované konfiguraci se jednak nevyskytuje a druhák kdyby se vyskytovala, tak asi za peníze, které do auta nejsem ochoten pustit, pokukuju po e90 nějaká R6 v kombíku, manuálu, mpacketu, f idrivu (bez toho je ten vnitřek takovej vyholenej)... těch už pár je.

sice se mi vyloženě nelíbí zadek toho auta, ale zbytek je mi příjemný a je to takový rozumný mix cestovního pohodlí a schopnosti zabavit (teda alespoň sedan, který jsem párkrát sedlal). Jen tomu budu muset proměřit kufra, ale staticky, když to postavím vedle passatu, tak to nevypadá tak píďalkovsky jak A4.
Slow and serious
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Takže jaké povozy jsou stále ve hře?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak leda asi trojka... nic víc mě nenapadlo.
Slow and serious
Franta Lopata
Letec

Mondeo už jsi poslal k šípku?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Mr.Semtex
Pan Řidič

Příspěvek od Mr.Semtex »

Laguna v GT a kombíku už tu padla? Já jenom, že by možná splňovala všechno co jsi vymyslel a byla za přijatelné peníze.. :-?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Franta Lopata
Letec

Nepadla.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

KoPP píše: no já vzhledem k tomu, že 5er v požadované konfiguraci se jednak nevyskytuje a druhák kdyby se vyskytovala, tak asi za peníze, které do auta nejsem ochoten pustit, pokukuju po e90 nějaká R6 v kombíku, manuálu, mpacketu, f idrivu (bez toho je ten vnitřek takovej vyholenej)... těch už pár je.

sice se mi vyloženě nelíbí zadek toho auta, ale zbytek je mi příjemný a je to takový rozumný mix cestovního pohodlí a schopnosti zabavit (teda alespoň sedan, který jsem párkrát sedlal). Jen tomu budu muset proměřit kufra, ale staticky, když to postavím vedle passatu, tak to nevypadá tak píďalkovsky jak A4.
tak to ma byť... :D

fůůůůj! :D

Já to už na jaře udělal za Tebe... :ymhug:

Porovnával sem (pohledem při otevřených 5-tých dveřích i svinovacím dvoumetrem) kufry skautíka 1.8TSI MR2010 (kterýho sem v tý době sedlal) A4 avant quattro a 3er e91 Touring:

- skautík: "velký", široký 1200, hluboký, vysoká nakládací hrana, dle papírů cca půl kubíku objemu a skutečnost tomu odpovídá
- A4: kufr nepůsobí tak "velkým" dojmem, je plytší a o kousek užší než skautík (1200 vs asi 1100mm), papírových cca 440l odpovídá pocitu z pohledu
- 3er: "malý" kufr, nejnižší nakládací hrana, stísněný plochý, plytký (ale pozor, pod dnem je další místo díky chybějící rezervě), nejužší (cca 1050mm), papírovým 410 litrům se pohledem moc nechce věřit...

(ač neustále šibuju bicykle, lyže, turistický a horolezecký cajky, tak mi paradoxně nejmenší kufr 3er ažtak nevadí, když jedem s Jr. sami dva, tak OK; když nás jede víc, mám 650lt velrybu na střechu...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Fasther
Řidič začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fasther »

na střeše mi to přijde nepraktický. Přecijenom, je to střecha. Na cajky je kufr. I když s krabicou na střeše se to auto suprově hledá třeba na parkovišti :-)
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.
Franta Lopata
Letec

Rakev je super věc, naházíš krámy, zalyžuješ, naházíš krámy od sněhu a máš výhodu, že Ti neroztaje sníh v autě.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

barvičkovej: Ještě mi řekni jak je to dlouhé, když se sklopí sedadla a budu happy. :)

páč vidět mě v konfiguraci sedadel 2+ něco je stav výjmečný a obvyklé jest 2+ kufr :)
Slow and serious
Odpovědět