Dlouha prid, kratke previsy, jeste stale BMW s minimalnim mnozstvim materialu nad prednimi koly, k tomu poradne proskleni (dneska vsechna auta vypadaji jako tank...). Krasne auto v klasickem smyslu slova to neni, ale Z3 Coupe me stale zvlastnim zpusobem pritahuje.
 Dlouha prid, kratke previsy, jeste stale BMW s minimalnim mnozstvim materialu nad prednimi koly, k tomu poradne proskleni (dneska vsechna auta vypadaji jako tank...). Krasne auto v klasickem smyslu slova to neni, ale Z3 Coupe me stale zvlastnim zpusobem pritahuje.Pěkné fotky automobilů
Re: Pěkné fotky automobilů
Tyto tvary me nikdy neprestanou fascinovat  Dlouha prid, kratke previsy, jeste stale BMW s minimalnim mnozstvim materialu nad prednimi koly, k tomu poradne proskleni (dneska vsechna auta vypadaji jako tank...). Krasne auto v klasickem smyslu slova to neni, ale Z3 Coupe me stale zvlastnim zpusobem pritahuje.
 Dlouha prid, kratke previsy, jeste stale BMW s minimalnim mnozstvim materialu nad prednimi koly, k tomu poradne proskleni (dneska vsechna auta vypadaji jako tank...). Krasne auto v klasickem smyslu slova to neni, ale Z3 Coupe me stale zvlastnim zpusobem pritahuje.

Dlouha prid, kratke previsy, jeste stale BMW s minimalnim mnozstvim materialu nad prednimi koly, k tomu poradne proskleni (dneska vsechna auta vypadaji jako tank...). Krasne auto v klasickem smyslu slova to neni, ale Z3 Coupe me stale zvlastnim zpusobem pritahuje.Milovník starých pořádků.
Skanz3n
						Skanz3n
Však já si to Mko jednou koupím, ale zatím na to nemám jednak finance a dvak řidičský um. Můj 2.8 automat mi vyhovuje, protože ho mám, upřímně, z pozérského důvodu, WOW efekt má neskutečný, a víkendové cruisování má prostě styl...  Trošku, spíš víc, lituji, že to není manuál, ale stav, ve kterém mé Zetko je, je takový, že mu tu AT rád odpouštím. Najeto 80tkm a všechno jako nové, také má patřičnou péči.
 Trošku, spíš víc, lituji, že to není manuál, ale stav, ve kterém mé Zetko je, je takový, že mu tu AT rád odpouštím. Najeto 80tkm a všechno jako nové, také má patřičnou péči.

Trošku, spíš víc, lituji, že to není manuál, ale stav, ve kterém mé Zetko je, je takový, že mu tu AT rád odpouštím. Najeto 80tkm a všechno jako nové, také má patřičnou péči.
Podporim vlastni staj 

7er zdrovna neadoruji, dokonce bych rekl, ze je pekne oskliva, ale tyto snimky se povedly... Vice pripadne v bonusove galerii k dnesnimu testu BMW 740d xDrive - http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... s-naftou?4

7er zdrovna neadoruji, dokonce bych rekl, ze je pekne oskliva, ale tyto snimky se povedly... Vice pripadne v bonusove galerii k dnesnimu testu BMW 740d xDrive - http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... s-naftou?4
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
						Skanz3n
mne se ta sedmicka nahodou libi 

mne sa sedma páči ale bez m-paketu, k tomu autu to proste nesedí...

Sedmička celkem pěkná, ale nesedí mi ta úprava...(pseudoHDR?)  

Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
Připadá mi to jako zatmavení okrajů, to se dělá celkem často. Něco jako vinětace, ale mnohem plošnější a ne tak do očí "bijící".

MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Nová sedmička je fajn.

Z testu na autofun..

Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Fajná barva.