mabosk píše:
IMHO ma ale nasledovne nezanedbatelne problemy - porovnavam s mojim poslednym telefonom Treo650 ktory som pouzival poslednych 5 rokov (2ks)
1. Spracovanim je ten telefon sracka: vrzga a vsetko co neni z jedneho kusu ma volu => telefon mam cca. 2 mesiace, posledne treo 650 vydrzalo 3 roky bez uvedenych priznakov a to som ho pouzival bez puzdra
+1 Po jednom mesici cca na jedny strane az nehezka vule. Nastesti vyreseno vymenou za novy kus.
Tak vzhledem k tomu, že už používám iP od 2Gčka, tak mám dost nakoupených aplikací, všechna data na Macu v knihovnách, atd., tak jiný telefon pro mě asi ani nemá smysl, takže to tak stejně dopadne. Ale můj iP4 je zatím v pohodě, takže nemám ještě důvod měnit...
vasco píše:Tak vzhledem k tomu, že už používám iP od 2Gčka, tak mám dost nakoupených aplikací, všechna data na Macu v knihovnách, atd., tak jiný telefon pro mě asi ani nemá smysl, takže to tak stejně dopadne. Ale můj iP4 je zatím v pohodě, takže nemám ještě důvod měnit...
Neblázni
Vasco bez Ajfounu - to je jak já nevim co, bez já nevim čeho
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
řidičBOB píše:HM: neposílám, ale občas mi někdo takovou zrůdnost i pošle Třeba s nějakým textem...a tím pádem se ta zpráva, jako celek, do mého BB nedostane...
Takové prase zliskat!
EDIT: Tak jsem se dočetl, že to jsou MB a to už je normální. 4 gigový mail je něco jako dvacetimetrové dildo - prostě hovadismus.