Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?
Re: Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?
Už to tu padlo, ale bez odezvy KoPPa: Subaru Legacy 2.0 (120kW), Vectra V6 nebo 2.0T?
KoPP: Jezdil jsi někdy s S-line? Ono to drncá docela hodně.
RWD
no to si právě budu muset prozkoušet... mám samé známé na howno... bud maji socko auta nebo bambilion auta... nikdo nemá nic z toho, co by zajímalo mě, tedy soc auto s nesoc provozem 

Slow and serious
hele a jak tady pj básní o fíkusu I 2.0i jak je to řidičsky supr auto, nedělal se i v kombajnu?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo a dokonce i jako ST170, ale preci jenom je to ne zrovna velke kombi
tak pak si musíš koupit čtyřkoloKoPP píše:Jo a faktor nejdůležitější musí to mít dva kruto laufy !

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

po dvou dnech s A4 3.0 TDI to nescu... je to malé jak sfiňa... S-line je přiměřeně tvrdý, žádný kostitřas... a trojka nafta není zlá, jen mi to nepříšlo moc spořivé, ale nechovalo se to nikterak tragicky.
asi srat na nakládací hranu... prostě si nechám od stolařa udělat pořádné, nevytahovací dvojité dno a pokoj.
vectru ne... je to Opel... legacy se mi nikdy nelíbilo, ale nemusí to být špatný povoz, ale sedím vevnitřku docela často, tak abych z toho měl radost a ně šouflíka
asi srat na nakládací hranu... prostě si nechám od stolařa udělat pořádné, nevytahovací dvojité dno a pokoj.
vectru ne... je to Opel... legacy se mi nikdy nelíbilo, ale nemusí to být špatný povoz, ale sedím vevnitřku docela často, tak abych z toho měl radost a ně šouflíka

Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Legacy 3.0R AT je tragicky zdechlý povoz...o vnitřním nevkusu ani nemluvě 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

co avensise? uz se na nej par dni zalibne divam a hledam info . .
...manuál ovšem znamená zásadní (!) změnu k lepšímu.řidičBOB píše:Legacy 3.0R AT je tragicky zdechlý povoz...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!