Smajlíky
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smajlíky
Smajlíci byli jedna z prvních věcí, jejíž změnu jsem prosazoval. Ale nelíbili se snad nikomu. 

„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Smajlíky vymenime, toto jsou opravdu ksichty z Marsu...
JInak pritomnost znamych tvari z garaze me tesi, jste vitani
Ale podobny "exodus" jsem neinicioval, je to pro me prijemne prekvapeni.
To jak forum vypada je obrazem me predstavy o smysluplne strukturovanem mensim foru, neni to kopie garaze, ostatne nektere veci jsou tu jinak
. Jen i na tvorbe struktury garaze, jejich pravidlech atp. jsem se podilel a svuj pohled jsem zkratka zasadne nezmenil...
JInak pritomnost znamych tvari z garaze me tesi, jste vitani

To jak forum vypada je obrazem me predstavy o smysluplne strukturovanem mensim foru, neni to kopie garaze, ostatne nektere veci jsou tu jinak

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
a bany budes davat?
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:

(Moucha)
(Moucha)
zkouska -
:hm 8-D

Naposledy upravil(a) powerball dne stř 16 úno 19:47, celkem upraveno 1 x.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Budou se k těm smajlíkům ještě doplňovat běžně užíváné kódy? Narazil jsem už na to, že třeba
nebo
nefunguje. 

(Moucha)
(Moucha)
Můžeme si tu založit i farmu:
Starat se o domácí mazly
Vítat ufony
A už chybí jenom:
Opravdu se mi líběj. Sice budu chvilku navykat na jejich zvláštní odstín a mimiku, ale dá se s nima vystihnout skoro všechno.

A už chybí jenom:

Opravdu se mi líběj. Sice budu chvilku navykat na jejich zvláštní odstín a mimiku, ale dá se s nima vystihnout skoro všechno.

TSs
Kdyz se nekdo bude chovat jako blbec... Precti si pravidlagoes píše:a bany budes davat?

Uvidime, co se bude dit a co bude situace vyzadovat. Nemam ale k vedeni fora pristup jako Marek Lutonsky, to mi prijde jako by bylo normalni praskat bicem nad hlavami kamaradu sedicich v hospode u jednoho stolu. Chtel bych, aby se tu schazeli lide si proste popovidat o autech nebo cem budou chtit. Cilem moderatoru bude davat vecem nejaky rad, aby se konkretneji zamerene casti fora drzely nejakeho smeru. Ale co si budeme povidat, eliminovat obcas nekoho, koho postihla zasadni ztrata rozumu, muze byt obcas nezbytne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n