Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Je snad něco lepčejšího než A4 v kombíku?

Příspěvek od Snowman000 »

Nene, robilo sa SPEC-B verzia, ktora by mala mat prevodovku a odpruzenie z WRX STI. Ale je ich saaakra malo. Myslim ze MOBILE ich vyhodi asi 10 :-s
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

koncernový turbo:

Má to jeden háček: Začíná to být obrovská kolotočářina a podivej se i na mobile kolik 530i v manuálu s mpacketem v kombíku je... tak dvě :D

Nicméně to zvažuju a docela dost... za dvě kilča bych to koupil, za páďo vyvoněl podvozek a další prkotiny a hurá do světa...
Slow and serious
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

A co minulogeneracne Volvo V70 R alebo aspon T5? :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Ano je, A6 v kombiku :D
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

V70 potutelně řeším s jedním volvím kumpánem...

budu si to muset project, páč mám obavy, že to bude ukrutný parník.

Jinak kandidáti: 530i; A4 1,8T - V6 3,0; mondeo V6 2,5; M6 2,3i; accord 2,4i; V70 D5-T5

někde budu muset vysomrovat pár aut na projetí, abych do toho nešel s rovnýma nohama... stejně jak správně podotkl goes z toho něco vypadne tak na Vánoce :)
Slow and serious
budik
Pan Řidič

Příspěvek od budik »

Když tak čtu aktuální seznam kandidátů, doporučil bych škrtnout mondeo 2.5 V6, protože dynamicky na ten zbytek prostě nemá. Je to příjemný auto s hezkým zvukem, ale takový ani rychlý-ani pomalý. Na třílitry (530, A4 3,0) nebo turba dynamikou prostě nestačí. Naopak bych zvážil ST220 nebo 3.0V6 - opravdu je s těmi motory takový problém? Kdysi jsem cosi slyšel o mazání, ale když jsem hledal na německých fórech, tak jsem toho moc nenašel. Resp. zmínku o pár kouslých motorech s tím, že všechny byly preFL verze s pětikvaltem a u novějších se to už prý nestávalo.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

a jsme tam kde vzdy. Milionte auto v miliontem vyberu, puvodni temer jisty vyber se opet rozsiril a jede se znovu :) behem tydne zde bude 5 temat ohledne "zkusenosti s "
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

goes píše:a jsme tam kde vzdy. Milionte auto v miliontem vyberu, puvodni temer jisty vyber se opet rozsiril a jede se znovu :) behem tydne zde bude 5 temat ohledne "zkusenosti s "
Nejmenuji se goes, abych kupoval od GTI po 7er v longu...

zkušenosti s... demence? Auta si projedu, co stojí díly jsem schopen najít v katalogu a typické problémy si progooglím.

Navíc u mě je to pořád o výběru jednoho druho auta...

a docela bych si přepočítal počet založených výběrových threadu na počet koupených vozů tipl bych si, že vedeš tak 2:1 ...

btw nepřípadáš si trapně?

edit: V rámci Tvého přínosu pro tento thread bych Tě požádal ať se jdeš navážet někam jinam do někoho jiného... děkuji pěkně.
Slow and serious
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ne, mas pravdu, ty akorat pet let dokola vybiras to same a zakladas dokola to same. Pokud ti vadi reakce jinych, tak to nezakladej, pokud to udelas smir se s tim.
Pokud by sis to propocital, tak nemas konkurenci o tom neni zadna. Ty mas tak pet mesicne, ja tak pet rocne a to je zaklad.

Ne, trapne si nepripadam, jsem fascinovan tvou neschopnosti si to auto vybrat konecne. Na jedne strane tu valis rady kazdemu a jak prijde na lamani chleba jsi v koncich. A ne, nepujdu se navazet jinam a do nikoho jineho a tve dekovani ti v tom nepomuze. Tedy minimalne do doby, nez vykazes z vlakna vsechny co napsali alespon jeden OT prispevek.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Jseš borec a kápo... já jsem vůl, co si neumí vybrat... u toho bych zůstal a Tebe bych poprosil ať zůstaneš k tématu. A nejlépe se jdeš kopírovat někam jinam. Na tvoje žblechty na boba a překrucování nejsem zvědavý... Kdysi to umělo být i vtipné, ale od doby, kdy ses stal uraženou kozenkou tomu tak již není :)
Slow and serious
Odpovědět