Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Tebe bych vozit nechtěl. Ze spolujezdcova sedadla poznáš úplně vše...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Dix píše:Kdyby to mělo ostré brzdy,jak v GP,tak by byl skoro v čelním skle.Takhle bylo vidět,že to má dobrej nástup a nebrzdí to,když se dotkneš pedálů.

brasci:GP a Corsu jsem řídil,ale tohle mě nepřišlo,že by to nějak ostré.Jinak to má kotouče na všech kolech.V plánu je ještě jízda,někde,kde nechají řídit.
Bez bodů
Ale ako môžeš posudzovať zo sedadla spolujazdca?? Čo Ty vieš o tom, ako vodič tlačí na pedál??? Ja tiež s GP nebrzdím tak, že si nalepený na čelnom skle...
brasci:Doporučuji si ho projet,stojí to za to.Třeba tě to nechají řídit a napíšeš,jaké brzdy to má.
Bez bodů
Je tu někdo, kdo dělá do starejch brav a Marey?
Při testu klimy mi to hází nějakou divnou a nečitelnou hlášku, setkal ste se s tim někdo? Jinak klima ani nespíná...
Při testu klimy mi to hází nějakou divnou a nečitelnou hlášku, setkal ste se s tim někdo? Jinak klima ani nespíná...
TSs
- Franta Lopata
- Letec
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

Díky. Nikdy by mě nenapadlo, že ty první znaky jsou "CLI" a ne nějaká vada při zobrazování čísel. 

TSs
- Franta Lopata
- Letec
To je v pohodě, na to že to dnes vidím prvně, si myslím, že to ujde. 

Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.