Pomoc pri vybere auta
Re: Pomoc pri vybere auta
Jak pravi pp, pokud jsou objednat, tak uz leda nejaky ten tyden, jinak se s nimi do dalsiho MY nepocita stejne jako u A5. Viz:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/aud ... vicevalce/
Misto 3,2 bude v nabidce priskrceny 3,0 TFSI. Je to stale stejna pisnicka, bohuzel...
http://www.autoforum.cz/predstaveni/aud ... vicevalce/
Misto 3,2 bude v nabidce priskrceny 3,0 TFSI. Je to stale stejna pisnicka, bohuzel...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A to som pocital s kupou tak rijen/listopad
Nepripravuje sa nieco lepsie do blizkej buducnosti, som ochotny este chvilku s mojim vydrzat... Nebude nova AR159? alebo Mazda 6 4x4? v najhorsom pripade Mondeo 4x4?

Nepripravuje sa nieco lepsie do blizkej buducnosti, som ochotny este chvilku s mojim vydrzat... Nebude nova AR159? alebo Mazda 6 4x4? v najhorsom pripade Mondeo 4x4?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mate pocit, ze by se neco takoveho mohlo stat?merlin píše:Nepripravuje sa nieco lepsie do blizkej buducnosti (..)

Jak pravi klasik - vyhlidky do budoucna: jenom mirne zhorseni. Snad leda ze byste snesl neco vice "eko" a "moderniho", pak auta podobne koncepce jiste vznikat budou:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/peu ... y-allroad/
Mate nejaky problem s A4 3,2? Opravdu je to slusne auto a to ja reknu o malocem

Skanz3n
Skanz3n

pjanda, ak mam byt uprimny tak som chcel nieco menej napadne alebo aspon s inym image (goes ma zabije

Neoplati sa podla Vas pockat na novu BMW 3 serie s 2.0 Turbom, manualom a xDrive?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
@pj ref churná budoucnost: proto sem byl donucen nákup 6-ti hrnku "uspěchat" a všude říkám, že sem si brambora vlastně pořídil z donucení ... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tu sa trochu obavam, ci taka verzia vobec bude. 5er sa s xDrivom a manualom nakombinovat neda a taktiez C-klasse, nova A6. A asi by som skor dufal v 335i a xdrive, predsa v BMW mat R4merlin píše:![]()
![]()
pjanda, ak mam byt uprimny tak som chcel nieco menej napadne alebo aspon s inym image (goes ma zabije). Ja uznavam kvality AUDI a jeho pohonu quattro, nakoniec mam v ponuke niekolko AUDI a niecom som na nich aj odjazdil.
Neoplati sa podla Vas pockat na novu BMW 3 serie s 2.0 Turbom, manualom a xDrive?

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Letos na 100% ne. Novinka jménem Giulia přijde buď 2012 nebo 2013 a je slušná šance, že bude mít motor V6 atmo benzín (upravený Pentastar) a snad i pohon 4x4 (který se bude používat i v SUV Alfách). Jen se obávám, že kombinace V6 + 4x4 bude mít jen automat, ale to opravdu jen tipuju.merlin píše:A to som pocital s kupou tak rijen/listopad![]()
Nepripravuje sa nieco lepsie do blizkej buducnosti, som ochotny este chvilku s mojim vydrzat... Nebude nova AR159?
Já se těším na Giulii 1.75 TBi FWD, to mi pro denní potah přesně vyhovuje, silnější motor potřebuju jen pro víkendovou hračku.
V této generaci sotva. Ale mimochodem, prý bude 2.0 EcoBoost (FWD) s manuálemmerlin píše:(...) v najhorsom pripade Mondeo 4x4?

Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

bau:Jestli se cheš projet nejsilnější Julčou,tak ji myslím mají v Olomouci.Minulej týden jsem ji viděl na značkách v Prostějově,ale jestli ji nepřesunuli do Olomouce.
merlin:Co Insignia OPC ? To je taky šestiválec s manuálem.Doporučuji připlatit za paket SuperSport-ne kvůli odbloku omezovače,ale kvůli brzdám Brembo.Ono ty normální brzdy moc nevydrží i v slabších motorizacích.Jeden uživatel na Opel foru je měnil po 30 000 km.
merlin:Co Insignia OPC ? To je taky šestiválec s manuálem.Doporučuji připlatit za paket SuperSport-ne kvůli odbloku omezovače,ale kvůli brzdám Brembo.Ono ty normální brzdy moc nevydrží i v slabších motorizacích.Jeden uživatel na Opel foru je měnil po 30 000 km.
Bez bodů
Copak mate proti dieselektrickemu allroadu?merlin píše:![]()
![]()
pjanda, ak mam byt uprimny tak som chcel nieco menej napadne alebo aspon s inym image (goes ma zabije). Ja uznavam kvality AUDI a jeho pohonu quattro, nakoniec mam v ponuke niekolko AUDI a niecom som na nich aj odjazdil.

Jinak na F30 bych rozhodne nesazel. Po zkusenosti s F20 je jasne, ze to bude all show no go... Nedavno mi jeden clovek od BMW rekl: My uz se vlastne ani nestavime jako sportovni znacka... Podle toho ta auta vypadaji. Nerikam, ze jsou obecne spatna, ale pro nekoho, kdo chce ridit, spatna jsou.
Skanz3n
Skanz3n
Chtel bych, aby mi brzdy vydzrely 30 000 km a mohl jsem rikat, ze moc nevydrziDix píše:Ono ty normální brzdy moc nevydrží i v slabších motorizacích.Jeden uživatel na Opel foru je měnil po 30 000 km.

Skanz3n
Skanz3n