Dix píše:To je klasicky HDM,ne DSG.Jinak tam mají chybu,je to 4.st.automat.Kdysi se u známýho v salonu jedna nová prodala v krátké a teď v bazaru měli sedana v Eleganci a ten byl taky rychle prodanej.
jj, to má 4st, to je pravda
šmoula píše:1.4 MPI žere celkem solidně. Jezdím sním částo a spotřeba se u manuálu pohybuje tak kolem 8-10l(záleží jak mám zrovna těžkou nohu) samozřejmě ve městě. Pokud se stim jede dálka, není problém se dostat na 6-7 kolikrát i méně, záleží jak rychle člověk jede
Tak MPI žralo víc, než tahle 16V
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Hele napsal sem trojnožci kterej rad skáče do pole, jestli by tam nezašel semnou, on tomu přeci jenom trochu víc rozumí než já, a klidně tam snim zajdu a mrknem ti na to.
Ok, jste hodní kucí. Dnes jsem s tím bazarem mluvil, prý to je po ženské, servisováno celou dobu u nich, lehce bouchlé na předek Bagy prý venku nebyly. Kupujícího to neodradilo, takže zájem trvá.
fabii i 1.4 16V auto combi ma uz asi tak 10 let jeden muj znamy. jednou jsem se v tom svezl a od te doby ho povazuju za priznivce sado maso. zeptal jsem se na nejake podrobnosti, hlavne jestli se neco nepotento
posralo ?
- klimatizace + topení - teď už neklimatizuje
- elektrika občas blbne - ale to může být tím pokusem o krádež
- bylo potřeba vyčistit klapku škrtícího ventilu
(až bude nové - tak mám v plánu to dát do servisu)
jinak OK
no za kolik to jezdí...
...mimo město cca 7,3
...ve městě mezi 8-10
za 10 let a 90t km toho není až tak moc...
jinak celkove myslim, ze on koupil tu jedinou, ktera se ve sve dobe v CR prodala
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ještě jedna věc - s mojim motorem 1,4i - je to dost líné auto
...mně osobně to neva...
...ale pokud někdo rád jezdí sportovně - tak tady má smůlu...
...např. když chcu COKOLIV předjet - tak na to potřebuju opravdu kus cesty - než to moje auto zrychlí
jak rikam, priznivec sado maso
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou