kurde dneska sem tama jel. od vyskova na PV omezen na 100 a i dal to nevypadalo, ze by je sundali. Smer na brno uz se nepamatuju, chcalo jak kurev, tak sem stejne drzel 90
vcera jsem kousek za tim budovanym najezdem potkal modrou Octavii I se zatmavenymi skly a bradavici. a podle znamych, co tam po R46 jezdi docela hodne, tak se tam casto objevuje i Passat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira píše:vcera jsem kousek za tim budovanym najezdem potkal modrou Octavii I se zatmavenymi skly a bradavici. a podle znamych, co tam po R46 jezdi docela hodne, tak se tam casto objevuje i Passat.
Z PV znam tuto, ale nema zatmavene skla ....
Nicmene na R46 jsem ji nikdy nepotkal, sem tam potkavam jen ivanovickeho R36 a Transportera - ale vzdy jen v okoli vyskovskeho "letiste".
100km/h je od Vyškova po Olomouc, v obou směrech, značky po obou stranách silnice...
Možná svodidla nejsou úplně OK, ale pokud vezmu v úvahu, že jde o 4 proudou silnici, s dělícím pásem a nějakými svodidly, tak Vmax jen o 10km/h vyšší než na běžné okresce 3. třídy s obousměrným provozem je výsměch racionalitě.
jde videt, ze tam moc casto nejezdis, ja minimalne 2x tydne a to omezeni ma svou logiku. Neni to svodidalama, je to odbocovacimi a pripojovacimi pruhy, ktery misty nejsou zadne a temer pokazde tam zazivam to, ze na silnici kde se jede 130 najizdeji auto od rychlosti 0 Kmh a to i nakladni ci busy, tudiz vyjimka skoncila a nyni je tam 100. Az se opravi dane mista, tak se tam da zase 130 kmh.
Tudiz zkus i nekdy myslet nez placnes kde jakou kravinku. A pokud je tam 100 kmh, tak je logicke, ze nad dodrzovanim se ma bdit. Limit neni urcen jan tak pro nic za nic.
Plácáš hovadiny. u problematických sjezdů a nájezdů byla 100 už dávno. Není žádný důvod aby kvůli nim drželi 100 i na dlouhých rovinkách a úsecích bez nájezdu.
jedine nesmyslne misto je vedle letiste hned za vyskovem, jinak je tam co kousek sjezd a najzed a neodpovida to. A omezeni tam dali az nyni, zadne "bylo uz davno" neni.