Oni by se prostě měli na celý ty dálniční akce z vysoka a přesunout se opravdu na nebezpečný místa.
  Oni by se prostě měli na celý ty dálniční akce z vysoka a přesunout se opravdu na nebezpečný místa. 
Moderátor: řidičBOB
+1Majkky píše:A zároveň výhoda ...

Podle mě je fajn regulovat rychlost (oběma směrama - řítit se dvě kila v hustým provozu je prostě nesmysl na většině úseků našich dálnic, stejně jako jezdit v levým pruhu pomalu - ale to by zavřeli půl republiky
 Podle mě je fajn regulovat rychlost (oběma směrama - řítit se dvě kila v hustým provozu je prostě nesmysl na většině úseků našich dálnic, stejně jako jezdit v levým pruhu pomalu - ale to by zavřeli půl republiky   ) a hlavně vzdálenost mezi autama (to tlačení mě vyloženě sere...) ve špičkách a přes noc zvolnit...ale to je o něčem jiným - každopádně mě ten článek přijde nesmyslnej.
 ) a hlavně vzdálenost mezi autama (to tlačení mě vyloženě sere...) ve špičkách a přes noc zvolnit...ale to je o něčem jiným - každopádně mě ten článek přijde nesmyslnej. 

Ano, já také...ale Tvoje přirovnání je špatné!PavelS píše:Ad "dvě rychle jeducí auta sou nebezpečnější než jedno..." - když bude magor s kulometem vybírat banku, tak policajti maj přijet do banky robotem na dálku a jen zloděje sledovat? Taky metoda...asi jsem zastáncem řešení ála SWAT a URNA když to jde

Za 1. Passat R36 poznám na 500m... za 2. tady šlo o stíhání vs použití donucovacích prostředků (sakra, používám slovník policajtů
 Za 1. Passat R36 poznám na 500m... za 2. tady šlo o stíhání vs použití donucovacích prostředků (sakra, používám slovník policajtů   ) např pistole. Takže se mi to až zas tak mimo nezdá...
 ) např pistole. Takže se mi to až zas tak mimo nezdá...
Co je donucujícího na tom, že 150m za Tebou jede civilní auto, bez jakéhokoliv označení, které se snaží změřit Tvou rychlost??? To by mne vážně zajímaloPavelS píše:za 2. tady šlo o stíhání vs použití donucovacích prostředků (sakra, používám slovník policajtů) např pistole. Takže se mi to až zas tak mimo nezdá...
 Donucovacím prostředkem se to stane až v okamžiku, kdy je odhalena jeho příslušnost k policii.
 Donucovacím prostředkem se to stane až v okamžiku, kdy je odhalena jeho příslušnost k policii.