BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od vasco »

Internet je super! Jak se to připojuje? Přes mobil?

Jinak, já už si fakt s tím vrzáním nevím rady :-( Poslechněte si sami...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Arnie & vasco: Internet je fajn, jen prohlizec je kapku pomaly a nejde to za jizdy, pry pro nasi bezpecnost. A na miste udelate s iPhonem apod. vice parady. Takze trochu rozpacite... Dokud to nepujde za jizdy, je to k nicemu. Pripojuje se to pres mobil, BT.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Toto radši vytukám na iPhonu než na iDriveu(můj názor) nicméně, do budoucna to může být ve spojení s google hlasovým vyhledáváním pecka. Člověk zadá kam chce, případně co hledá a auto ho k tomu hezky dovede :-)
2.0i 107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref infernet v autě: imho naprostá nadbytečnost, asitak jako navigace nebo idrive .... ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pjanda píše:Arnie & vasco: Internet je fajn, jen prohlizec je kapku pomaly a nejde to za jizdy, pry pro nasi bezpecnost. A na miste udelate s iPhonem apod. vice parady. Takze trochu rozpacite... Dokud to nepujde za jizdy, je to k nicemu. Pripojuje se to pres mobil, BT.
Tak pokud by to umělo třeba RSS, tak to při poskakování v ranních kolonách vidím jako fajn věc...
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pavproch píše:ref infernet v autě: imho naprostá nadbytečnost, asitak jako navigace nebo idrive .... ;)
Ale no tak...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

vasco píše: Jinak, já už si fakt s tím vrzáním nevím rady :-( Poslechněte si sami...
Nemate to v Dolby Surround? Pripomina mi to zaverecnou scenu z potapejici se ponorky v jedne z bondovek, rad bych si to vychutnal v prostoru ;)
Skanz3n
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

pavproch píše:ref infernet v autě: imho naprostá nadbytečnost, asitak jako navigace nebo idrive .... ;)
Chci tě vidět jak někde třeba v Paříži hledáš ve 2 ráno zapadlou uličku pomocí mapy nebo čuchu ;)
2.0i 107kW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ale na techto vecech jsou vyhody novych BMW zalozeny, jizdne jsou stale prumernejsi, incl. F20...
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

vasco píše:
Ale no tak...
stejně tak foťák v mobilu, webkamera v noťasu, biosložka v benzínu.... naprostý nadbytečnosti ;)

@šmoula: a představ si, že jo, a právě v paryžu .... i přes parlez nous francais sem ten zapadlej hotýlek v jedenáct v noci našel jen s mapkou z infocentra.... pravda, cvilku to trvalo, ale já su na adrenalin navyklej.... :D

@pj: a to je co, to je "simply clever", bohužel....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět