BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od vasco »

Jak říkám, viděl jsem to i u 1er a dokonce i u E46...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Ale Garmin to myslím opravdu není.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

To není, BMW Garmin má v podstatě totožné UI jako každý jiný Garmin...
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

garmin to byt nemusi, ale je spousta firem co ti "zabuduji" jakykoli displej kamkoli..delaji i to ze misto origo displeje se da nejaky lepsi s napojenim na DVD a podobne... takze profesionalneji udelana samodomo integrovana navigace, bmw reseni to neni..navimuze byt od kohokoli... v podstate jen kuchnes vydech, nekde sezenes ten kryci plast a pod nej schovas displej ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:chlopi, sme si nerozuměli.... tím "až si to sedne" sem myslel jen okrajově "stroj", daleko více sem myslel sebe....už sem to tu psal, že sem lempl a že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky".... :ymblushing:
neska potvrzeno, že su lempl: na tachu už cca 6.5kkm a stále to není vono.... teda jeden den jo (fčera na skřítku a vůbec na celých 800km sem měl pocit souznění s autem, maximální hladkosti a sametovosti řazení nahoru i dolů), druhej den ne (neska 600km a celou dobu se ne a ne trefit do meziplynu....) .... chjo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Jsme dnes a zitra na prezentaci nove 1er, takze pokud by nekoho o tomto aute zajimalo neco specifickeho, mohu slouzit :) K dispozici jsou 120dA Urban (zvana vaskovka ;) ) a 118i Sport.

pavproch: Cestu jsem absolvoval v 335xiaT a to je se vsi tou vybavou tak tezke, ze to skoro nejede :) Desim se toho, jak pojede to Vase :) Toto ma asi 1 750 kg bez vybavy a to je i na 300 koni moc. Navic jak to pada na predek...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jj, už sem to tu psal, že 272 kobyl má se 1715kg spoustu práce.... wéercéčko to halt nikdy nebude.... mně to ale stačí...
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Nemam se bat toho, ze 535i bude podvizivene nedochudce? Nebo spis nepohyblivy tloustik?
;)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

pjanda:Jízdní dojmy z 120d s 8.st.automatem.Děkuji.
Bez bodů
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jak to tak čtu a poslouchám (120d = 8st, kdesi už byla zmínka o 9st, merc S= 4hrnek fdýzlu.... de z teho na ňa hrůza....) už to vidím: Veyron MR2020: jednoválec 0.5l s šestnácti turby, 27st automatem a emisema mínus 100) :ymparty:
Odpovědět