BMW Divize
Re: BMW Divize
Jak říkám, viděl jsem to i u 1er a dokonce i u E46...
Ale Garmin to myslím opravdu není.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

To není, BMW Garmin má v podstatě totožné UI jako každý jiný Garmin...
garmin to byt nemusi, ale je spousta firem co ti "zabuduji" jakykoli displej kamkoli..delaji i to ze misto origo displeje se da nejaky lepsi s napojenim na DVD a podobne... takze profesionalneji udelana samodomo integrovana navigace, bmw reseni to neni..navimuze byt od kohokoli... v podstate jen kuchnes vydech, nekde sezenes ten kryci plast a pod nej schovas displej 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
neska potvrzeno, že su lempl: na tachu už cca 6.5kkm a stále to není vono.... teda jeden den jo (fčera na skřítku a vůbec na celých 800km sem měl pocit souznění s autem, maximální hladkosti a sametovosti řazení nahoru i dolů), druhej den ne (neska 600km a celou dobu se ne a ne trefit do meziplynu....) .... chjo....pavproch píše:chlopi, sme si nerozuměli.... tím "až si to sedne" sem myslel jen okrajově "stroj", daleko více sem myslel sebe....už sem to tu psal, že sem lempl a že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jsme dnes a zitra na prezentaci nove 1er, takze pokud by nekoho o tomto aute zajimalo neco specifickeho, mohu slouzit
K dispozici jsou 120dA Urban (zvana vaskovka
) a 118i Sport.
pavproch: Cestu jsem absolvoval v 335xiaT a to je se vsi tou vybavou tak tezke, ze to skoro nejede
Desim se toho, jak pojede to Vase
Toto ma asi 1 750 kg bez vybavy a to je i na 300 koni moc. Navic jak to pada na predek...

pavproch: Cestu jsem absolvoval v 335xiaT a to je se vsi tou vybavou tak tezke, ze to skoro nejede

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
jj, už sem to tu psal, že 272 kobyl má se 1715kg spoustu práce.... wéercéčko to halt nikdy nebude.... mně to ale stačí...
Nemam se bat toho, ze 535i bude podvizivene nedochudce? Nebo spis nepohyblivy tloustik?

Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
jak to tak čtu a poslouchám (120d = 8st, kdesi už byla zmínka o 9st, merc S= 4hrnek fdýzlu.... de z teho na ňa hrůza....) už to vidím: Veyron MR2020: jednoválec 0.5l s šestnácti turby, 27st automatem a emisema mínus 100)