bond: souhlas. missaka asi radeji vyhlasovat nebudem, co

V podstatě kdekolivkoncernova_simonka píše:tak jako po tom, co jsme najeli do německa už je jakékoli místo v čechách nebo na moravě šňůrkařina .. ale doma v beskydech je nejpěkněji ..otázka je, kde se tam dá jezdit ...
Bohužel, žádnej zázrak to nebude, většinu jsem vyházel. Spíš jsem jenom vytáh foťák protáhnout, když už jsem se tam s nim vláčel, ale bude max. pár shotů z parkoviště, zítra to proberu. — Fotky bude mít spíš Ondra a vlastně i další kluci z tý posádky fotili…Rikin píše:Btw nemate nekdo fota? Ten hoch s AMGckem hodne fotil.
"Save the Ring"… Asi by mi to ani nevadilo, max by se tahaly ze svodidel občas pozlacený Q7 no…mmira píše:osobne mi tam vic vadili ti rusove. nebude trvat dlouho a koupi to cele.
Hele úplně to vypadalo, jako by se turisti jeli podívat, jak vypadá odklízení trosek 0:] Každopádně BUS jsem fakt nečekal.mmira píše:i autobus se objevil
Jo tak tohle kolo bylo luxusní, to jsem tuším v té první motokáře frčel s Filipem, byla sranda :] Za mě nejlepší kolo víkendu… :]]Deli píše:
acer bez střechy a šediváci se ženou do akce