blázen, hoďte na něj síťRedBaron píše:Ty benzínové motory jsou ještě atmosféry nebo turba?Dix píše:Prodej nového BMW 1 od 17 září 2011.
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Vysvětlí mi, prosím, někdo toto? Už jsem to viděl i u 1er...

To je jakože v tom výdechu od klimy? Bude to sociálnější navi pro chudé 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
No, já nevím jestli je v tomto případě čeho litovat, protože čtyřválcové atmosféry od BMW mi vždycky připadaly naprosto průměrné, bez síly a charakteru už u aut jako E36, s dnešními bumbrlíčky by to muselo být doslova utrpení.Deli píše:blázen, hoďte na něj síťRedBaron píše:Ty benzínové motory jsou ještě atmosféry nebo turba?Dix píše:Prodej nového BMW 1 od 17 září 2011.atmosférické motory... kde to žiješ?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
dodelavana navivasco píše:Vysvětlí mi, prosím, někdo toto? Už jsem to viděl i u 1er...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
						Mini Cooper JCW
To, že je to navi, to jsem i pochopil, to že dodělávaná, to snad taky, ale spíš mi šlo o to, jestli je to origo řešení, nebo nějaký domorobo...

vypadá to jako BMW garmin 
 zadělaný ve výdechu 

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
přenosná brand navigance od BMW...pochybuju, že by BMW dealer udělal z přenosné zabudovanou   

Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
tohle podle me neni garmin. ale uz jsem to nekde videl. jestli to nahodou nejsou ty same fotky.

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou